Frank Arthur Odysseus

Radost u kući Borisa Johnsona: Supruga Carrie rodila mu osmo dijete

11.07.2023 u 16:30

Boris i Carrie Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Bivši premijer Ujedinjenog Kraljevstva živi najsretnije dane jer njegovim domom odsada će se čuti još jedan dječji glasić. Njegova supruga Carrie Johnson rodila je njihovo treće zajedničko dijete, dok je premijeru ovo već osmi nasljednik

Godinu i pol dana nakon što je Carrie Johnson rodila djevojčicu Romy, u obitelj Johnson stigla je još jedna beba - i to sinčić imena Frank Arthur Odysseus. Vijest o prinovi podijelila je sama Carrie te nadodala nekoliko informacija uz objavu.

'Tjedan dana Frankieja. Dobro došao na svijet Frank Alfred Odysseus Johnson rođen 5. srpnja u 9.15 ujutro. (Možete li pogoditi koje je ime odabrao moj muž?!). Volim svaku minutu pospanog dječjeg mjehurića. Vidjeti moje starije dvoje kako grle svog novog brata s takvom radošću i uzbuđenjem bilo je nešto najljepše za vidjeti. Svi smo jako oduševljeni', napisala je te zatražila pratitelje da joj preporuče neku seriju ili film koji bi mogla gledati dok doji sinčića.

Objavu je završila u duhovitom tonu napisavši: 'Vrijeme je za piće!'

Ovo je treće dijete za par, ali Borisu Johnsonu osmo. Bivši premijer ima četvero djece iz braka s odvjetnicom Marinom Wheeler. Ima i peto dijete, Stephanie Macintyre, s umjetničkom konzultanticom Helen Macintyre, a sada već i troje djece sa suprugom Carrie.

Johnsonovi imaju trogodišnjeg sina Wilfrenda i 18-mjesečnu kći Romy, a kako stariji paze na malenog Franka pokazala je Carrie u objavi.