mnogi se slažu

Britanci misle da je to Tom Hardy najseksi muškarac, a evo tko mu je bio konkurencija

16.12.2021 u 13:32

Bionic
Reading

Tabloid The Sun je donio je rezultate ankete u kojoj se birao 'Najseksi muškarac Velike Britanije', a čitateljstvo je reklo svoje. Na vrhu listi šarmantnih muškaraca našao se 44-godišnji glumac, zločesti dečko filmskog svijeta poznat po filmovima 'Brosnan', 'Legend', 'Mad Max', 'Dečko, dama, kralj, špijun', 'Venom' i mnogim drugima

Odmah iza Hardya, na drugom mjestu nalazi se 53-godišnji Daniel Craig koji je utjelovio najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, a na trećem 25-godišnji Spiderman Tom Holland.

Inače, jedan od najpopularnijih glumaca današnjice, je izjavio kako ne planira više glumiti u filmovima nakon uloge američkog šefa mafije talijanskog porijekla Al Caponea (ranije je utjelovio zloglasnog Banea, kriminalce Reggieja Kraya i Charlesa Bronsona, a u popularnoj seriji 'Peaky Blinders' igrao je gangstera, Alfieja Solomonsa). Tom Hardy kaže da se osjeća umorno i želi više proizvoditi, pisati scenarije. S ocem posjeduje tvrtku Hardy Son & Baker koja je napravila TV seriju 'Taboo'. Podsjetimo, Tom je radio na scenariju serije i odigrao glavnu ulogu u njemu. Tvrdi da se osjeća iscrpljeno, ali to nije samo fizički umor. Zbog posla malo vremena provodi s obitelji.

  • +3
Tom Hardy Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES

Nakon najseksi trojice na listi najseksi Britanaca su se našli i Sir Tom Jones, Henry Cavill, Robbie Williams, Tom Hiddleston, Mark Wright, Danny Dyer, Harry Styles, Joel Dommett, Sean Bean, Richard Madden, Jack Grealish, Gethin Jones, Giovanni Pernice, Ben Shephard, Lewis Hamilton, Gordon Ramsay, Gary Barlow.