NOVA ŽIVOTNA STRANICA

Brad Pitt progovorio o povratku na filmski set nakon borbe s alkoholom i otkrio što ga gura naprijed kroz život

07.08.2019 u 21:50

Bionic
Reading

Najnoviji filmski hit Quentina Tarantina 'Once Upon a Time in Hollywood' već je zaradio 64,5 milijuna dolara na kino blagajnama, a za njegov uspjeh zaslužan je prvenstveno briljantan trojac - Margot Robbie, Leonardo DiCaprio i Brad Pitt kojemu je ova uloga spasila život, vrativši ga na pravi put s kojeg je skrenuo nakon razvoda s Angelinom Jolie

Brad Pitt i dalje je jedna od najvećih zvijezda Hollywooda. Zaradio je odlične kritike za svoju ulogu snažnog i odanog Cliffa Bootha u svom povratničkom filmu Quentina Tarantina 'Once Once a Time in Hollywood'. Bio je to njegov povratak na filmski set nakon dvije godine tijekom kojih se borio s alkoholizmom.

Razvod od Angeline Jolie potpuno ga je slomio do te mjere da je novonastalu životnu situaciju poistovjećivao sa smrću, no s vremenom je shvatio da udaljavanje od voljene osobe nije smak svijeta. U tome mu je pomogla upravo uloga u filmu koju mu je ponudio Tarantino.

Veći dio svoga života Brad je bio u vezama pa se sada kada je ostao sam posvetio sebi i stvarima koje prije nije mogao činiti. Zgodni je glumac nakon razvoda od holivudske zvijezde smršavio, jede zdravije i ne pije više alkohol, a navodno jedno vrijeme nije imao seksualne odnose sa ženama kako bi u potpunosti razbistrio svoje misli.

Otkako je 2016. godine najavio razvod od Angeline Jolie, 55-godišnji glumac je 'naporno radio na sebi da bude što bolja i zdravija osoba i da bude najbolji mogući otac', rekao je izvor poznat portalu People.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'To su uvijek bili njegovi prioriteti. To što mu karijera ide dobro je samo bonus zbog kojeg je oduševljen', dodao je izvor blizak holivudskoj zvijezdi.

Fokusiranje na strogi režim prehrane i vježbanje je na radost brojnih obožavateljica polučio odlične rezultate, pa novi glumčev torzo podjeća na njegov zvjezdani trenutak u filmu ?Thelma & Louise' iz 1991.

'On zaista ozbiljno shvaća svoje treninge. U potpunosti je promijenio način života i izgleda nevjerojatno', rekao je izvor.

Slavni otac šestoro djece nedavno je proslavio 13. rođendan svoje kćeri Shiloh a njegov najstariji sin Maddox koji ima 18 godina uskoro će krenuti na fakultet u Južnoj Koreji gdje će studirati biokemiju.

'Unatoč tome što ima pomoć, Brad je brižan otac. Potječe iz male obitelji i unatoč svemu nastavio je biti roditelj koji je zainteresiran za živote svoje djece. Sada je ponovno je pronašao svoju sreću. Vratio se u industriju i vrlo je uzbuđen zbog života koji trenutno živi', rekao je izvor blizak glumcu.

  • +9
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia