GOSTOVALI U 'SUPERPARU'

Boris Rogoznica: 'Sedma godina braka je krizna'; Doris Pinčić: 'A koja nama nije krizna?'

14.10.2020 u 23:41

Bionic
Reading

U večerašnjoj emisiji 'Superpara' najviše je zanimanja izazvalo najavljeno gostovanje sad već bivših supružnika Borisa Rogoznice i Doris Pinčić

Naime, emisija se snimala još dok su supružnici bili u braku, a Doris radila na RTL-u.

'Bok superparovi, kako ste? Pratimo vas kroz vaše izazove i vidim da se često osjećate kao katastrofa parovi pa ako ste mislili da ste katastrofa od para, niste vidjeli nas. Stižemo vam malo poremetiti planove', poručili su u videu koji su poslali kandidatima Doris i Boris.

Dolores i Anton odlučili su malo spremiti za goste - Doris i Borisa!

'Mi smo par kao i svaki drugi, sa svojim usponima i padovima. Ne mislim da smo superpar, ali se borimo', rekli su. Natjecatelji su željeli doznati više o njima i koliko su u braku, a Doris im je rekla: 'Tučemo sedmu godinu'. Kad je Boris spomenuo da je to krizna godina, Doris je komentirala: 'A koja nama nije krizna!'. Nakon toga razgovarali su o tajnama uspješnog braka i zaključili da ljubav ide kroz želudac.

Za doručkom je Dolores ispitivala Balcana o njegovoj glazbi, a on je objasnio da pjeva folk i zabavnu. 'Borisa nisam imao prilike nigdje sresti, a poznajem kompletnu estradu u Hrvatskoj', rekao je Balcano za Borisa koji je otkrio da preferira rock i pop glazbu. Potom su zapjevali za ekipu u kuhinju, a Antona je zanimalo kako je imati poznatu osobu za partnera.

'Naši poslovi su takvi da smo oboje javne osobe i mi smo toga svjesni. Zajahali smo tog tigra i jašemo ga. Kada nas on pokušava srušiti, mi mu uzvraćamo udarcima, borimo se i dobro nam ide', dodao je Zadranin. 'Najviše me se dojmilo to što Boris može tolerirati da se ona ljubi s drugim glumcima', zaključio je Anton.

Došao je Enis, poželio dobrodošlicu novom paru i objasnio kako će oni postavljati granicu - ako ostali parovi budu kao oni ili bolji, prošli su zadatak, ako ne - pali su. Potom je 'gostima' pokazao stanje na tablici, rekao svima da u finalnom ciklusu dobivaju 10.000 kuna za klađenje i da zajednički, kao par, pristupaju zadacima. U današnjem se moraju vratiti u školske klupe - Enis je postavljao pitanja, a parovi su u 30 sekundi morali odgovoriti.

Dolores i Anton uložili su 4000 kuna, Marijeta i Balcano 6000 kuna, Nikolana i Marko 6000 kuna te Ratka i Gordon 6000 kuna. Sat je počeo, Enis je došao u ulozi profesora. 'Ja sam voljela školu i stvarno volim učiti', rekla je Doris, a Enis im je otkrio da će za svako točno odgovoreno pitanje dobiti jedan bod, a ukupno mogu skupiti 20.

Prvo je pitanje bilo da na određene riječi napišu dijakritičke znakove. 'Ovo nema veze s predškolskim, ovo je već znanje', komentirao je Marko. Najveći problem zadavala im je riječ 'ćevapčići', što su točno napisali samo Doris i Boris te Ratka i Gordon, koji su dobili po bod. 'Doris ne budi prepametna', u šali joj je rekla Nikolana.

U sljedećem zadatku trebali su pravilno napisati pogrešno napisane riječi, a točno su odgovorili Doris i Boris, Nikolana i Marko te Ratka i Gordon.

Red je došao na uvećanice, a Gordon je komentirao: 'Sve neka književnost, katastrofa!' Od pet zadanih riječ, neki nisu sve točno riješili, ali samo zato što su željeli nasmijati ekipu. Naime, mučila ih je uvećanica riječi 'Merkur' - Doris i Boris u šali su napisali 'Merkurčić', a Nikolana i Marko 'Merkurina'.

Sljedeće je područje bio zemljopis, a na pitanje tko s Hrvatskom ima najdužu kopnenu granicu, svi su parovi dali točan odgovor - osim Doris i Boris, koji su namjerno pogriješili kako ne bi ostalim parovima ne bi previsoko podignuli ljestvicu. Da je Cres najveći hrvatski otok, znali su samo Doris i Boris te Anton i Dolores, a da s kopna na more puše bura, znali su svi parovi. Doris i Boris ponovno su se šalili i napisali su 'buragan', objašnjavajući kako su mislili da je riječ o trik pitanju. 'Trebali smo uložiti više novca s obzirom na Doris i Boris, jednostavno se vidi na njima da ne znaju neke stvari i da će ova pobjeda biti laka', zafrkavao se Anton, a Boris je za kaznu morao u kut.Od ponuđenih odgovora trebalo je pogoditi koji nije nacionalni park i svi su odgovorili točno - Jakuševac i dobili po bod.

Red je došao na hrvatski jezik i književnost. 'Sad smo to imali', bunio se Marko, no profesor Enis mu je objasnio da je prije bio - pravopis! Bajku braće Grimm 'Bremenski gradski svirači' nisu svi znali, a potom su svi riješili zadatak iz matematike. 'Prvo se rješavaju množenje i dijeljenje pa onda zbrajanje i oduzimanje', objasnila je Nikolana. Nakon toga tražili su X, no Marijeta i Balcano nisu znali. 'Ne znam zašto sam to bubnula', branila se Marijeta koja je rekla Balcanu da zaokruži pogrešan odgovor.

Doris i Boris osvojili su 15 bodova, koliko moraju imati i ostali parovi da bi prošli zadatak. Nikolana i Marko imali su 16 točnih odgovora, kao i Dolores i Anton, Marijeta i Balcano imaju 14, a Ratka i Gordon 17.Balcano se ljutio na Marijetu govoreći joj kako ona uvijek pogriješi u ključnim trenucima. 'Ispast ćeš, ali ti to ne kontaš', govorio joj je Balcano, a Ratka misli da se ljuti na sve zato što jedini nisu prošli zadatak. 'On malo-malo nekome nešto zamjera', nastavila je Ratka.

Uslijedilo je još jedno iznenađenje - stigao je Željko Pervan s tri Kineskinje i jednim Kinezom! Parovi su bili iskreno iznenađeni dok im je Pervan objašnjavao kako je unajmio njihovu kuću. 'Mislila sam da je to neki izazov - snađi se s Kinezom ili napravi dobru ponudu s Kinezom', nagađali su Dolores i Anton. Čim su se Kinezi otišli pogledati sobe, Pervan je sadašnjim ukućanima objasnio da im je uzeo 6000 eura za smještaj. 'Za 2000 ćemo dati kampicu i ovdje ćemo spojiti ove kauče - za četiri ćemo se dogovoriti', predložio je Marko, no naposljetku su se dogovorili za 2000 eura.

Pervana je zanimalo koja se tu emisija snima i kad je doznao da je riječ o 'Superparu', objasnio im je svima kako to jednostavno ne postoji. 'To postoji kod Andersena, braće Grimm, Perraulta', nastavio je u istom tonu, objašnjavajući kako će sve žene u prostoriji stajati glave svoje partnere. 'Napokon muškarac u kući koji može reći ženama ono što bi trebao svaki reći. Dobili smo glasnogovornika', komentirao je Anton. Ubrzo su s Pervanu svi uskakali u pomoć jer mu se izgubio jedan Kinez!

Kako će se odvijati situacija s Kinezima, hoće li se i oni priključiti natjecanju za novčanu nagradu i prestižnu titulu superpar - ne propustite pogledati u novoj epizodi zabavne emisije 'Superpar' u 21 sat na RTL-u!