CASUAL IZDANJE

Marijana Batinić uživa u čarima majčinstva: Tuta ili trenirka, pitanje je sad?

14.10.2020 u 18:38

Bionic
Reading

Šarmantna voditeljica postala je nedavno mama po drugi puta, a zgodna Splićanka ne krije da uživa na porodiljskom dopustu sa svojim kćerima i suprugom Matejem

Voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' rodila je malenu Rozu koja će uskoro imati mjesec dana, a simpatična Marijana koja često na društvenim mrežama ima veliki broj fanova, podijelila je jedan simpatičan post koji je sve oduševio.

Kao i sve druge mame, Marijana se najbolje osjeća u udobnim modnim kombinacijama poput mekih i ugodnih trenirki pa je na svoj Instagram postavila fotografiju u trenirci uz šaljivu poruku: 'Tuta ili trenirka, pitanje je sad? Moda nikad nije bila ovoliko momfriendly, obožavam ova casual izdanja, ali isto jedva čekam da mi se štikle vrate s 'bolovanja'.

Za svoju je poruku dobila veliki broj lajkova jer su se mnoge mame mogle poistovjetiti s njezinom porukom.

Nedavno je pak objavila kako je, otkako je u njihov dom stigla malena Roza kojoj je starija kćer Ena dala ime, u obitelji Pašalić-Batinić vrlo zanimljivo.

Batinić je putem društvenih mreža dočarala svakodnevicu u svom domu.

'Nakon dvadesetak dana u proširenom obiteljskom izdanju, mogu samo reći - dobro je, ne damo se! Uspijevamo odspavati tri sata u komadu, gotovo redovito se tuširamo, ne nosimo pokidanu odjeću (osim kad je takva kupljena), još uvijek nismo zatražili papire za razvod, a stižemo se i poigrati sa starijom kćeri', napisala je voditeljica.