ZALJUBILI Su se NA POSLU

U obitelji Vejzović danas se slavi, a Bojana Gregorić Vejzović otkrila: 'Gledali smo se doslovno preko nišana'

16.06.2021 u 11:01

Bionic
Reading

Poznati glumački par jedan su od najskladnijih na javnoj sceni koji su ove godine su proslavili 15. godišnjicu braka. U njihovom domu od sinoć je nešto veselije nego inače. Enes Vejzović, kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji Nove TV 'Dar Mar' u kojoj je utjelovio načelnika Juru Brkljaču, slavi 44. rođendan, a njegova voljena mu i ovog puta putem Instagrama čestita njegov dan

Kao rođendansku čestitku Bojana Gregorić Vejzović je i ove godine na društvenoj mreži objavila nekoliko fotografija - jednu na kojoj je torta sa svječicama u obliku slova 'happy birthday' i druge dvije na kojoj je njezin suprug bio mladić te iz predstave koja je bila sudbonosna za njih dvoje.

'Fatalni čovjek, fatalna predstava, fatalni početak! Fatalni, sretan ti rođendan! Da… gledali smo se doslovno preko nišana', otkrila je glumica. Na fotografiji se može vidjeti kako je Enes nekad furao drukčiji stil, a imao je i malo dužu kosu koju je začešljavao unatrag.

Podsjetimo, Bojana i Enes zaljubili su se 2003. kada su zajedno glumili u predstavi 'Popcorn', a vjenčali su se 2006. godine u tada popularnom zagrebačkom lounge baru Škola (koju je u to vrijeme vodio njezin otac Boris). Uz glazbu Cubisma svatovi su se zabavljali i uz tamburaše koje je kao posebni dar doveo njihov kolega Vedran Mlikota. Samo dva i pol mjeseca kasnije stigao im je sinčić Raul, a već nakon četiri godine i kći Zoe.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović, Enes Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL