kakvA uživancija

Bojana Gregorić Vejzović uživa u ljepotama dubrovačkog kraja i to s 'najboljim komadom na plaži'

18.06.2021 u 14:29

Bionic
Reading

Glumica zagrebačkog kazališta 'Gavella' je doputovala u Dubrovnik zbog predstave 'Hotel Zagorje' koju će danas i sutra igrati u Gradskom kazalištu Marina Držića. Slobodno vrijeme iskoristila je na najbolji mogući način - razgledavanjem Grada, a otisnula se i do Lokruma

Bojana Gregorić Vejzović pokazala je fanovima kako se prošetala po starom dijelu Dubrovnika bilježeći njegove lijepe prizore. Među ostalim je bila na plaži Buža, a nakon toga je otplovila na Lokrum gdje je, kako je naglasila, palo i prvo ovoljetno kupanje.

Ljepotica vitkog vretenastog tijela može nositi zaista svaki model kupaćeg kostima i bikinija, a za prvo bacanje u more odabrala je jednodijelni badić koji ima i zanimljiva leđa na kojima se nalaze tri trake. Možda ovaj model nije idealan za sunčanje, ali svakako jest za najljepše fotografije s plaže, a to glumica jako dobro zna.

Bojana je u svojim objavama otkrila da se nalazi u društvu s 'najboljim komadom na plaži', a riječ je o njezinoj kolegici Teni Nemet Brankov, kćeri Slavka Brankova i Marine Nemet, legendarnih i prerano preminulih hrvatskih glumaca. S Tenom je doputovala u Dubrovnik.