ne skriva oduševljenje

Blanka Vlašić se javila sa posebne lokacije: Otputovala je sa svojim mališanom

20.08.2023 u 14:50

Bionic
Reading

Jedna je od najboljih skakačica u vis u povijesti atletike sa malim Mondom otputovala je iz Splita ovog vikenda. S malim Mondom avionom se zaputila u Mađarsku na Svjetsko prvenstvo u atletici

Blanka Vlašić najprije se oglasila iz aviona i kratko je Vlašić obznanila da leti prema Budimpešti, a potom se oglasio i njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht.

'Vrijeme za Monda', najavio je Belgijanac na pričama na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira uoči puta s prtljagom. Nakon što se Blankina obitelj napokon okupila, otišli su na akreditiranje, a snimali su se i dok su se vozili prema novoizgrađenom Nacionalnom atletskom stadionu u Budimpešti (Nemzeti Atlétikai Központ).

'Mama gleda svoj omiljeni događaj' opisala je dobro raspoložena Splićanka video na kojem je pokazala kako ona i njezin nasljednik uživaju u zajedničkim trenutcima. U jednom trenutku ga je nježno bacila u vis. Blanka na svojim profilima na društvenim mrežama često dijeli trenutke sa svojim Mondom te poneke roditeljske savjete.

  • +5
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL