ima sve 'pod kontolom'

Ljepote majčinstva: Blanka Vlašić pokazala kako komunicira sa suprugom kad su razdvojeni

31.07.2023 u 11:18

Bionic
Reading

Proslavljena hrvatska atletičarka svakodnevno otkriva nove izazove koje donosi majčinstvo. U najnovijoj objavi na društvenim mrežama opisala je simpatičnu komunikaciju sa suprugom Rubenom Van Guchtom

Blanka Vlašić nedavno je izjavila da je potpuno posvećena sinu Mondu,da imaju svoju dnevnu rutinu u kojoj uživa. Ponekad uspije odraditi kratki trening kod kuće kada on spava, a vjeruje kako će se vratiti redovitim treninzima kada njezin mališan postane malo samostalniji.

Do tada se gotovo nikad odvaja od njega, no ako se to slučajno i dogodi, opremila se da u svakom trenutku može nadzirati situaciju.

  • +5
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Prednost modernog vremena i novih tehnologija, između ostalog, je to što postoji puno aplikacija za mame koje pomažu u svemu tome i olakšavaju život, a slavna Splićanka koristi onu za kućni video nadzor. Kako njezin suprug trenutno nije u Splitu, poslala mu je fotografiju na kojoj se vidi kako nadgleda trenutno stanje u stanu i poručuje mu 'da je ona svugdje'. On joj je na to odgovorio da tako treba biti, a simpatičnu 'prepisku' pokazala je na Instagram pričama.