nježno i mudro

Korisni 'savjet' za bebe: Blanka Vlašić pokazala kako se snalazi u nečemu što muči sve roditelje

02.08.2023 u 19:50

Bionic
Reading

Rast zubića teško razdoblje - i za bebu koju boli, a i za iscrpljene roditelje koji će pokušati sve kako bi bebi olakšali izbijanje prvih zubića. Trenutno se s time suočava i naša proslavljena atletičarka

Svaka se beba nosi s boli tijekom izbijanja prvih zubiju na drugačiji način, a roditelji su oni koji djetetu olakšavaju to razdoblje pa je važno znati kako ih ublažiti simptome. Blanka Vlašić pokazala je kako se ona snašla sa sinčićem Mondom.

'Sladoled kao pomoć kod izbijanja gornjih jedinica (banana, grčki jogrut i rogač)', napisala je u Instagram priči jedna od najvećih hrvatskih sportašica u povijesti koja je pribjegla korištenju hladne slastice kako bi pomogla svom mališanu.

Sin Blanke i belgijskog sportskog novinara Rubena Van Guchta prije koji dan je imao priliku priliku doživjeti malo slavne mamine sportske prošlosti.

  • +5
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Maleni Mondo je bio s mamom na atletskoj stazi splitskog stadiona Park mladeži, gdje je slavan Splićanka trenirala i nizala prve uspjehe. 'Pokazujem Mondu mjesto na kojem je sve počelo', napisala je uz fotografiju koju je također objavila na Instagram pričama.