ne može slađe

Muke oko dohrane: Blanka Vlašić u novom izazovu s kojim se susreću roditelji

28.07.2023 u 10:29

Bionic
Reading

Naša proslavljena atletičarka uživa u majčinstvu i rado sa svijetom dijeli nove zgode koje joj ono donosi. Sada je pokazala s čime se trenutno bori

Blanka Vlašić aktivna je na društvenim mrežama kao što je nekad bila na sportskom terenu. Najviše je, naravno, fokusirana na objave vezane uz obitelj, supruga Rubena Van Guchta i sinčića Monda, kojeg je rodila na 39. rođendan, u studenom prošle godine.

Bivša atletičarka je s više videoisječaka i fotografija dočarala ono s čime se suočavaju mnogi roditelji. Početak dohrane poseban je događaj za njih i njihove bebe. Blanka je tako za sebe i svog dječaka spravila pečeni krumpir i batat s umakom od avokada, brokule i sardina, no malenom se to očito nije svidjelo. '10 minuta je samo 'meljao' i nikako se odluči probati. Zelena boja mu je još uvijek neprihvatljiva', opisala je jedan od prizora.

A onda je plavokosi dječak shvatio da će Roza (psić kojeg je Splićanka udomila) jesti ako njoj baci malo hrane. 'Uglavnom, hrane svuda osim tamo gdje treba', ustvrdila je Blanka, čime je, vjerujemo, raznježila mnoge.

  • +5
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL