zadovoljan je

Bivši suprug Doris Pinčić, Boris Rogoznica u slobodno vrijeme lijepi pločice: 'Najsretniji sam kad stvaram nove pjesme i kupaonice'

27.04.2022 u 14:19

Bionic
Reading

Borisa Rogoznicu javnost percipira kao bivšeg supruga poznate televizijske voditeljice i glumice. Poznato je da je glazbenik, a sad je na društvenoj mreži otkrio što mu pored glazbe donosi veselje

'Najsretniji sam kad stvaram nove pjesme i kupaone. Pozdrav iz Sukošana', poručio je Boris Rogoznica pored nekoliko fotografija na kojima se vidi kako postavlja pločice na zidove kupaonice.

Podsjetimo, s Doris Pinčić razveo se 2020. godine. U braku su proveli sedam godina i dobili dvoje djece. Nakon razvoda Boris se posvetio glazbenoj karijeri, a za vrijeme pandemije zaposlio se i u poznatoj automobilskoj kompaniji. Danas su u dobrim odnosima.

'Bivša supruga i ja imamo iskren i kvalitetan odnos s djecom. Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički', izjavio je ranije za Story. Tada je rekao i da se 'ne želi vraćati u prošlost te da je on 'svoje odgovore dobio, lekcije naučio i spreman je krenuti dalje'.

Boris Rogoznica Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX