NA SPLITSKOM FESTIVALU

Susret bivših supružnika: Zbog ovog je poteza Doris Pinčić nagrađena velikim pljeskom

10.07.2021 u 23:04

Bionic
Reading

Iako se danima pisalo kako je Doris Pinčić zatražila od HRT-a da umjesto nje, Duško Ćurlić i Jelena Glišić najave nastup njezinog bivšeg supruga, pjevača Borisa Rogoznice, to se ipak nije dogodilo. Voditeljica je odradila taj dio najave sama

Čak 25 izvođača nastupa večeras na finalnoj večeri 61. Splitskog festivala, a uz neka poznata imena, poput TBF-a, Domenice, Ivane Kovač, Alke Vuice, Ibrice Jusića..., našla su se i brojna javnosti ne pretjerano poznata lica. U voditeljskoj ulozi našao se HRT-ov već iskušani trojac, pa je Duško Ćurlić najave odrađivao sa svoje dvije kolegice - Jelenom Glišić i Doris Pinčić.

A upravo se o Doris Pinčić posljednjih dana pisalo i to iz jednostavnog razloga. Naime, večeras je na Splitskom festivalu nastupio i njezin bivši suprug, pjevač Boris Rogoznica s pjesmom 'Nitko kao ti', što je zapravo njihovo prvo službeno pojavljivanje u javnosti otkako su se razveli.

  • +30
Finale Splitskog festivala Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Zbog toga je, kako su neki mediji pisali, Doris Pinčić od HRT-a zatražila da izmijene scenarij i da njezinog bivšeg supruga najavi netko od njezinih kolega. Ipak, to se večeras nije dogodilo. U trenutku kada se Boris Rogoznica trebao popeti na pozornicu i otpjevati svoju pjesmu, Doris se uhvatila mikrofona i najavila bivšeg supruga.

'Pjesmu 'Nitko kao ti' pjeva Boris Rogoznica', rekla je Doris nakon čega ju je publika nagradila pljeskom.