GOSTOVALI U EMISIJI

Rogoznica otkrio u 'Superparu': 'Doris meni uvijek kaže: Boris, ti si slobodan raditi što želiš'

15.10.2020 u 23:19

Bionic
Reading

U 'Superparu' je sve napetije uoči finala, obzirom da je došao posljednji dan u kojem natjecatelji mogu skupiti neki novac. Gosti u emisiji su bili Doris Pinčić i Boris Rogoznica, sad već bivši supružnici

I dok su se stari stanari razbuđivali, novi stanari koje je doveo Željko Pervan bili su prilično aktivni. Antonu dan nije baš najbolje počeo jer je istegnuo tetivu. 'Šumski je iščašio nogu, ali sad ćeš ga vidjeti kad izađe kao Indijanac s ratnim bojama! Kad počne kao Winnetou skakati', nije mu baš vjerovao Balcano, a Anton je govorio Dolores kako se trebaju kladiti u malo novca. 'I nikome ne trebaju pare! Lažu svi kao psi', nastavili su Marijeta i Balcano.

Ratka i Gordon pričali su kako će, ako pobijede, dio novca odvojiti za putovanje u Istanbul - naravno, motorom. Nikolana i Marko također su razgovarali o pobjedi - ako oni ne budu najbolji, žele to Ratki i Gordonu.

'Oni otpočetka kao da rade njima PR, kao da su im neki menadžeri i promotori, ne znam što je tim ljudima u glavi. Oni su se već pomirili da nisu pobjednici', komentirali su Balcano i Marijeta i zafrkavali se kako bi Nikolana i Marko svoju nagradu, čak i da pobijede, dali Ratki i Gordonu.

Doris je pripremila radionicu za dame. 'Pravimo masku svojih muškaraca kad su ljuti', objasnila je voditeljica, a potom su komentirale kako se muškarci ne vole svađati. 'Ništa me ne može razljutiti kao to ignoriranje', rekla je Doris, a Dolores nastavila: 'Jedan od načina na koji rješavam svađu su tehnike izbacivanja bijesa'. Gordon, Marko i Anton pričali su kako im je tijekom svađe najbolje šutjeti i kimati glavom, a Boris i Balcano razgovarali su o glazbi. 'Isplativije se baviti narodnom muzikom, to prolazi u klubovima, mladi vole taj stil i svi se nađu u tim tekstovima', zaključio je Balcano.

Došao je Enis, prošli su stanje na tablici, a potom su parovi otišli još jednom kladiti. Enis je još malo ostao s poznatim parom kako bi im objasnio da nema više popuštanja u zadacima. 'Jučer su bili malo popustljivi, ali danas smo ih pritegnuli. Ipak nam stiže predfinalna igra“, rekao je voditelj.

Parovi su otišli na klađenje za posljednju borbu prije finala, a Enis im je objasnio o čemu je riječ. Muškarac leži na krevetu u mračnoj sobi s povezom na očima, žena ga gleda putem videomonitora za bebe, a pomoću njezinih uputa - on se mora odjenuti, napraviti doručak, spremiti novčanik i ugasiti budilicu. Naravno, oko njega su kante, lego kockice, sve što ih može usporiti u obavljanju zadatka. Na kraju moraju pronaći ključ i izaći iz prostorije. Dolores i Anton uložili su 7000 kuna, Marijeta i Balcano odlučili su se za 4000 kuna, Nikolana i Marko 6006 kuna, a Ratka i Gordon 6005 kuna.

Sa zadatkom su počeli Doris i Boris, a Enis je primijetio kako voditeljica baš i nije sigurna što je lijeva, a što desna strana. 'Pa ti veze nemaš', kroz smijeh je komentirao. Boris je ugasio budilicu, uspješno pronašao odjeću, odjenuo košulju, hlače i čarape te stavio remen. 'Gle, kako se u mraku brzo zakopčava, nije mi ovo drago', šalila se Doris i kad je obuo cipele, objasnila mu je kako slijedi teži dio - doručak.

'Vrlo slično funkcioniramo i u stvarnom životu', komentirao je Boris dodajući kako dobije Dorisine zadatke u porukama koje tijekom dana rješava. Potom je ulio mlijeko u zdjelicu, dodao pahuljice, a za žlicu je morao čučnuti i naći je podu! Kad ju je našao, pojeo je pahuljice i sljedeće je pronašao novčanik te krenuo tražiti ključ kako bi izašao iz sobe i bio slobodan. 'Iako ti, otkad imaš mene, nikad nisi slobodan čovjek', rekla je Doris, a Boris dodao: 'Ona meni uvijek kaže: Boris, ti si slobodan raditi što želiš, ali sam znaš što je dobro, a što nije. Kad ti netko to da, onda to znaš cijeniti i uzvraćati jednakom mjerom'. Boris je izvršio zadatak za osam minuta i 47 sekundi, no nije bio oduševljen tim vremenom jer je smatrao da je to brže odradio.

Sljedeći su bili Dolores i Anton, Nikolana i Marko. 'Osjetilo dodira postane jako intenzivno“, govorio je Anton, a Nikolanu je u objašnjavanju zbunjivala lijeva i desna strana. 'Jesu li mogli više dugmadi staviti?', prigovarao je Marko dok je otkopčavao košulju. Kad su se obojica odjenuli, bacili su se na doručak - Marko je uspio uhvatiti zdjelicu, no Anton ju je razbio. 'Drži ruke kao zombi i nisam skužila da bi mogao sve srušiti', komentirala je Dolores. Uz sitne 'nezgode', Anton je izašao iz sobe za šest minuta i 20 sekundi, a Marko za šest minuta i 39 sekundi tako da su oba para ušla u finale!

Na red su došli Ratka i Gordon te Marijeta i Balcano. 'Zadovoljstvo je gledati kako ništa ne vidi, sad je ovisan o mom glasu - što ja pričam on to radi', komentirala je Ratka, a Enis ju je zafrkavao kako zvuči kao da radi u vojsci. Istodobno, Balcano se mučio s dugmadi. 'Košulja mi je bila najveći problem', rekao je, a Marijeta je prigovarala kako ju je oblačio tri minute! 'Neke stvari bih bolje napravio da nisam imao nikoga', ljutio se Balcano na Marijetine upute.Gordon je izašao za sedam minuta i 20 sekundi, a Balcano za devet minuta i šest sekundi i pali su zadatak.

Kad su se vratili u kuću, dečki su svoje dame trebali pretvoriti u superjunakinje! Dakle, morali su ih našminkati, odjenuti, napraviti frizuru, predstaviti drugima, opisati njihove posebne moći i zašto ih vole. Zadnji dio morao je biti povezan s njihovim karakterom, svime što su zajedno prošli u životu i kada je bila njihova junakinja, a muškarac koji to najbolje napravi, osvaja 2000 kuna. 'Napokon mogu iskoristiti nešto od odjeće koju sam ponio za Dolores', kroz smiješak je komentirao Anton.

Dečki su se bacili na posao, a njihove su se bolje polovice zapitale jesu li pogrešno shvatili zadatak. 'Koja je moja moć?“ zanimalo je Dolores, a nakon što joj je Anton rekao da ima prekrasne grudi, rekla mu je: 'Kakva sam ja to dosadna lijepa glupača?!' Kad su ušle u dnevnu sobu, Gordon je komentirao: 'Sve komad do komada i jedina životinja za njima ulazi', aludirajući na svoju suprugu odjevenu u lavicu.

Balcano je predstavio svoju super junakinju - Seksoladu. 'Izgledam kao cirkus', komentirala je Marijeta, a pjevač je otkrio kako ga je zaledila na prvi pogled. Marko je za svoju superjunakinju Čeličnu lady rekao da mu znači sve i da je njegova kraljica. 'Dijamantna žena ponovno jaše', tako je Anton predstavio svoju superjunakinju. 'On vidi snagu u mojim cicama i guzici i ljuta sam zbog toga', rekla je Dolores. Gordon je svoju superjunakinju nazvao SuperRada - bajkerica lavljeg srca, koja se kad padne noć pretvara u Rambojku, borca za pravdu. Svima se svidjelo kako su to odradili Ratka i Gordon tako da pobjedu jednoglasno odnijela Rambojka!

Koji će par pokazati što je najveća odlika superpara i zasluženo uživati u svojoj pobjedi i nagradi znat ćemo sutra u spektakularnom finalu 'Superpara' u 21 sat na RTL-u.