NOVI POČETAK ZA TARU

Bivša pjevačica grupe Karma izgleda bolje no ikad

10.04.2018 u 14:16

Bionic
Reading

Nakon četiri godine pauze, na domaću glazbenu scenu vraća se Majda Šušelj Tara, bivša pjevačica popularnog dance benda. Nakon odlaska iz grupe Karma s kojima je snimila šest studijskih albuma te jedan album s obradama hrvatskih hitova, Tara se posvetila se majčinstvu, ali i drukčijoj vrsti glazbe, a sada se vraća s posve novim glazbenim izričajem

Majda Šušelj Tara je za pjesmu 'Ne vjeruj muškarcima' snimila i spot u režiji Darija Radusina koji je kroz priču studijskog snimanja pokazao Taru u najboljem svjetlu. Atraktivnu pjevačicu godine očito, nisu okrznule, budući da izgleda bolje nego ikad.

Izvor: Društvene mreže

'Nije me bilo nekoliko godina na sceni, odlučila sam se povući kako bih se realizirala kao majka i posvetila obitelji. Dosta se toga promijenilo u tom periodu, naša glazbena scena, ali i ja. Više se nisam vidjela kao dio benda i zato sam odlučila napraviti novi koncept i stilski zaokret u karijeri. Dušan Bačić potpisuje glazbu i tekst za pjesmu 'Ne vjeruj muškarcima', a aranžman Bojan Dragojević. To je pjesma koja mi se svidjela na prvu. Ritam, melodijska linija, tekst koji nije tipičan, sve je bilo baš kako treba. Odmah sam znala da je to moja karta za povratak!', izjavila je pjevačica.

U pripremi je i velika povratnička turneja na kojoj će Tara, uz nove pjesme, izvoditi i velike hitove grupe Karma, ali u novim aranžmanima.

  • +12
Majda Šušelj Tara Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Nakon uspješne karijere s Karmom odlučila posvetiti obitelji, postala je majka. No očito su joj pozornica i koncerti nedostajali pa se vratila svojoj ljubavi - pjevanju. Danas nastupa s grupom Timetravelers. Više ne pjeva dance već pop rock i redovito nastupa po Istri i Primorju.