dance velikani

Što danas radi i kako izgleda pjevačica grupe Karma?

27.08.2017 u 15:23

Bionic
Reading

Kad se na glazbenoj sceni 2000. godine pojavila danca-skupina odmah su krenule usporedbe s tada već afirmiranom i poznatom grupom Colonia te su unaškom trojcu predviđali kratki vijek trajanja. Karma djeluje i danas, a pjevačica po kojoj ih publika najviše pamti, Majda Šušelj Tara posvetila se majčinstvu, ali i drukčijoj vrsti glazbe

S grupom Karma Majda Šušelj je snimila šest studijskih albuma, jedan album s obradama hrvatskih hitova ('Karma remixes') te album na engleskom jeziku 'Seven days'. Ostvarili su uspjehe u Češkoj i Slovačkoj gdje su se pojavili na naslovnicama svih najpopularnijih časopisa, a njihova publika redovito je punila dvorane i stadione gdje su nastupali.

Zgodna Istrijanka u grupu je stigla iz rock benda s kojim je počela nastupati s 15 godina.

'Nisam bila pjevačica nego klavijaturistica i pozadinski back vokal jer me je bilo sram pjevati pred publikom. Tri godine kasnije prešla sam u gažerski bend. Odradila sam milijun svadbi i matura, pjevala Severinin, Minein i Danijelin repertoar i to mi je bila jako dobra škola. Na jednom nastupu zamijetili su me Neno i Pipi i odlučili me uzeti u bend. Prvo su me odveli u jedan butik i tamo me doslovno svukli. Iz traperica i kožnih jakni uletjela sam u mini suknjice i topiće. Skoro sam pala u nesvijest od nelagode, a prodavačica me tješila govoreći mi da je to samo scenska odjeća na koju ću se naviknuti. Gospođa je bila u pravu', izjavila je ranije Majda, koja je ubrzo s grupom Karma svojim mini suknjicama i ultra kratkim haljinicama osvojila Rumunjsku, Kinu, Indoneziju i Ukrajinu.

Mnogi se sjećaju njezine nezgode, s kojom je osvojila simpatije publike, kada joj je zbog gripe usred nastupa doslovce pukao glas i zbog čega je pred golemim auditorijem prolila suze na nastupu na Dori 2003. godine. U Hrvatskoj je tada postala glavna asocijacija na bend koji je postojao i četiri godine prije pojavljivanja na Dori.

Majda se nakon uspješne karijere s Karmom odlučila posvetiti obitelji, postala je majka. No očito su joj pozornica i koncerti nedostajali pa se vratila svojoj ljubavi - pjevanju. Danas nastupa s grupom Timetravelers. Više ne pjeva dance već pop rock i redovito nastupa po Istri i Primorju.

I dalje ima odličnu liniju, nosi svoju prepoznatljivu frizuru - dugu kosu koju je potamnila te još uvijek fura seksi imidž: uske traperice, korzete, majice golih ramena.

  • +12
Majda Šušelj Tara Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL