zgodna miljevčanka

Boris Đurđević o novoj pjevačici: 'Zašto bi se zakopčavala do grla?'

21.06.2017 u 15:20

Bionic
Reading

Nakon više od 20 godina grupa Colonia nastavlja dalje s novom, atraktivnom pjevačicom Ivanom Lovrić. Boris Đurđević već priprema nove hitove, a osnivač grupe i glazbeni producent objasnio je što je presudilo da baš ona bude Indirina nasljednica

'Do prije 10 dana u Coloniji je bio jedan član, a sad nas je preko jedan. Sad nas je duplo više', rekao je Boris Đurđević gostujući u InMagazinu Nove TV.

Jedini zadatak koji je tražio od nove pjevačice koja dolazi iz Miljevaca, iz zaleđa Šibenika, je bio da pokaže emociju.

'Emociju treba prenijeti. Imate izvrsnih pjevača koji pjevaju ludilo, ali nema emocije, a imate i onih koji ne pjevaju baš dobro pa tehnika to riješi, ali nema emocije', tvrdi Đurđević. Nije dugo dvojio oko toga tko će biti nova pjevačica Colonije.

'Mi smo pristojan bend. Ona ne može sakriti svoj seksepil nikako, zašto bi se zakopčavala do grla, i to je sasvim dovoljno', pojasnio je Boris.

'Prvo ćemo snimiti novu pjesmu, pa ćemo snimiti još jednu pjesmu, pa ćemo snimiti još 10 pjesama, pa ćemo izdati CD, a onda ćemo razmišljati kako ćemo dalje, ja vjerujem da će ovo bit super', rekao je Đurđević u InMagazinu Nove TV. Ubrzo će predstaviti novi singl, a pripremaju i 'The best of' album na kojem će snimiti akustične verzije Colonijih pjesama. Na radost fanova grupe, uskoro će krenuti i njihovi nastupi.