DUGA BITKA

Bitka za skrbništvo napokon pri kraju: Angelina Jolie i Brad Pitt nakon dvije godine pronašli zajednički jezik

23.11.2018 u 11:51

Bionic
Reading

Dugotrajni sudski proces između nekadašnjih supružnika napokon je pri kraju. Barem tako tvrde strani mediji koji navode da su slavni glumci Brad Pitt i Angelina Jolie spremi odrediti kako će podijeliti skrbništvo nad svoje šestero zajedničke djece

Papire za razvod predali su još u rujnu 2016. godine ali pravna bitka između Angeline Jolie i Brada Pitta još uvijek traje. Nekadašnji supružnici koji su zajedno proveli jedanaest godina, nakon razlaza nikako se nisu mogli dogovoriti oko skrbništva nad zajedničkom djecom.

Par zajedno dijeli šestero djece, 17-godišnjeg Maddoxa, 14-godišnjeg Paxa,13-godišnju Zaharu, 12-godišnju Shiloh, te najmlađe, 10-godišnje blizance Knox i Vivienne.

  • +12
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon razvoda, Jolie je odlučila svim silama svog bivšeg supruga udaljiti od njihovo šestero djece, tražeći od suda, u bitki za skrbništvo, da oni 'pripadnu' isključivo njoj. Brad se s takvom odlukom nije htio pomiriti te se cijela stvar zakomplicirala, a sud je do finalne odluke odredio da djeca imaju pravo provoditi vrijeme i s ocem.

Mjesecima smo čitali kako se nekadašnji supružnici ne mogu dogovoriti kako će izvršavati roditeljske dužnosti, a sada je čini se i tome došao kraj.

  • +14
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema pisanju američkih medija, Pitt i Jolie su konačno pronašli zajednički jezik i zaključili da sudskim procesima i svađom samo otežavaju svojoj djeci.

'Shvatili su da ova svađa jako utječe na njihovu djecu koja su zbog toga jako žalosna', rekao je jedan od izvora bliskih poznatim holivudskim ikonama i dodao kako se za takvo što posebno zalagao Brad koji smatra da će ovakvo ponašanje ostaviti trajne posljedice na njegovu djecu.

'U svemu ovome neće biti pobjednika ni gubitnika, što god sud odredio', objasnio je u nastavku isti izvor. Iako se bitci za skrbništvo nazire kraj, niti jedna strana još nije potpisala finalne papire.