IMA DRUGE PLANOVE

Brad Pitt nije spreman na ozbiljnu vezu nakon kraha braka s Angelinom

27.06.2018 u 15:31

Bionic
Reading

Nedavno se saznalo kako poznati holivudski glumac Brad Pitt i izraelska arhitektica Neri Oxman ipak nisu uspjeli održati svoju ljubavnu vezu, a sada je poznati i razlog. Brad se navodno u potpunosti želi posvetiti očinstvu i karijeri, a mnogi nagađaju kako u svemu prste ima i njegova bivša žena Angelina Jolie

Prvi puta nakon velikog i bolnog razvoda od Angeline Jolie, Brad Pitt se u ljubavnom kontekstu i to malo ozbiljnijih razmjera, spominjao s izraelskom arhitekticom Neri Oxman. Pisalo se kako su lijepa arhitektica i predavačica na čuvenom sveučilištu MIT te holivudski zavodnik sretni zajedno te kako bi njihova veza mogla biti na dulje staze.

No, takve glasine nisu dugo potrajale, a sada se u stranim medijima navodi i jedan od mogućih razloga tome.

  • +5
Brad Pitt u Zadru Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

‘On ide na spojeve ali trenutno nije zainteresiran za ništa ozbiljno jer je njegov glavni fokus na djeci i tome da s njima provede što kvalitetnije zajedničko vrijeme. Fokusiran je na dvije najvažnije stvari u njegovu životu, a to su djeca i glumačka karijera. Biti dobar otac je njegov najvažniji zadatak i zato želi biti uvijek dostupan svojoj djeci’, kazao je jedan od bliskih izvora slavnog glumca koji s bivšom suprugom dijeti šestero djece, troje biološke i troje posvojene.

Podsjetimo Brad se trenutno nalazi u vrlo nepovoljnom položaju za ljubav jer prolazi bitku za skrbništvo nad djecom. Angelina Jolie pokrenula je brakorazvodnu parnicu još u rujnu 2016. godine, kada je krenula I pravna bitka za njihovu djecu, koja još uvijek nije riješena.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je u mnogim točkama naštetila očevoj strain, braneći Bradu da redovito viđa djecu. Izgleda kako Brad pokušava nadoknaditi propušteno, pa ne želi da mu netko pomuti pamet i da ponovno zapostavi djecu i odgoj nasljednika. Pogotovo kad zna da bi njegova bivša supruga to mogla iskoristiti protiv njega na sudu.