ATRAKTIVNA 'MOMČAD'

Bit će 'gusto' i na tribinama: Argentinske WAGS-ice oštra su konkurencija našima, a najpoznatija je Messijeva Antonela, koju je upoznao još kao djevojčicu

13.12.2022 u 06:37

Bionic
Reading

Danas će se Hrvatska u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru obračunati s reprezentacijom Argentine. Ondje su stigle gotovo sve supruge i djevojke naših nogometaša, a piše i se i o atraktivnim WAGS-icama iz suprotnog, argentinskog tabora

Uz svakog uspješnog nogometaša stoji prekrasna žena koja najglasnije navija za njega i pruža mu najveću podršku. Upravo te dame čine sportski svijet još zanimljivijim. Kad je riječ o WAGS-icama iz Argentine, premda se još ne zna hoće li danas zaigrati jedan od najboljih nogometaša svih vremena, ne može se ne spomenuti njegova supruga Antonela Roccuzzo.

Antonela Roccuzzo

Jedna od najpoznatijih argentinskih WAGS-ica ljubav je legendarnog Lea Messija i s njim ima tri sina. Upoznali su se preko njenog brata dok su još bili djeca, odnosno kada su imali pet ili šest godina. Kako je nogometaš kasnije priznao, družio se s njezinim bratom da bi mogao vidjeti upravo nju. Dugo su skrivali svoju vezu, da bi je 2009. godine svima priznali. Vjenčali su se 2017. godine, iako su pet godina ranije dobili prvog sina, 2015. drugog, dok je treći dječak rođen godinu dana nakon vjenčanja. Inače, Antonela je stomatologinja.

Agustina Gandolfo

Model i influencerica Agustina Gandolfo zbog ljubavi s Lautarom Martinezom odustala je od fakulteta i na Instagramu postala poznata zbog golišavih fotografija. Bavi se i biznisom - vodi restoran u Milanu. Par često objavljuje zajedničke fotografije, a imaju i kćer.

Oriana Sabatini

Rođakinja Gabriele Sabatini odabranica je Paula Dybala. Oriana Sabatini od 13. godine bavi se modelingom, a uz to je glumica (završila je edukaciju u Institutu Julio Chávez te se školovala na Filmskoj akademiji New York) i pjevačica (nazivaju je 'argentinskom Katy Perry'). Od 2017. je ambasadorica brenda L‘Oreal te je objavila i singl 'Love Me Down Easy'. Pjevala i na turneji Ariane Grande. Prije veze s igračem Juventusa bila je tri godine u vezi s voditeljem i glumcem Julianom Serranom.

Martina Stoessel

Martina Stoessel u vezi je s Rodrigom de Paulom. Javnosti je najpoznatija po svojim ulogama na Disney Channelu. Uz redovitu, pohađala je glumačku školu. Nedavno se spekuliralo da se ne slaže s Rodrigovom rodbinom jer se friško rastao od bivše partnerice Camile Homs, s kojom ima dvoje djece.

Caro Calvagni

Atraktivna plavuša dugogodišnja je ljubav Nicolasa Tagliaficoa. Ako se zaviri na njezin Instagram, može se vidjeti da je zaljubljenica u zdrav život i fitnes. Ondje rado dijeli savjete o vježbanju i govori o svom iskustvu.