hrvatska vs brazil

Ovo su atraktivne supruge i djevojke brazilskih nogometaša: Inženjerka kemije, influencerice, pjevačice...

09.12.2022 u 13:54

Bionic
Reading

Ovogodišnje svjetsko nogometno prvenstvo privuklo je neviđenu pažnju, što zbog nogometa, ali i zbog brojnih ljepotica koje su svoje partnere došle podržati u natjecanju za titulu prvaka svijeta. Današnju utakmicu Vatreni igraju s brazilskom nogometnom reprezentacijom. Osim što su moćni na terenu, njihovi nogometaši mogu se pohvaliti i sa svojim itekako zgodnim djevojkama i suprugama

Današnja utakmica bit će vrlo uzbudljva i napeta, kako gledateljima ispred malih ekrana, tako i navijačima na stadionu u Katru. Ondje su stigle i gotovo sve supruge i djevojke naših nogometaša, ali i brazilske WAGSice. Ovo su neke od njih.

Natalia Rodrigues Belloli

Dugogodišnja partnerica zvijezde Barcelone Raphaela Bellolija, 23-godišnja Natalia započeli su svoju vezu u ljeto 2021., a poznaju se još od tinejdžerskih dana. Upoznali su se 2013. i postali dobri prijatelji, a nakon 9 godina su postali par pa je u prosincu 2021. Raphinha kleknuo i zaprosio svoju dragu s kojom se vjenčao u veljači ove godine.

Natalia Becker

Golman Alisson Becker se 2015. godine oženio liječnicom Natalijom. Upoznali su se 2012., a imaju troje djece - Helenu, Mattea i Rafaela. Lijepa brineta je liječnica. 'Mislim da me to razlikuje od drugih nogometaša. A i ako se ne osjećate dobro, bolje vam je da živite s liječnicom nego s modelom', svojedobno se pohvalio ponosni suprug.

Carol Cabrino

Carol Cabrino je supruga braniča Marquinhosa. Pjevačica i influencerica postala je poznata kada se pojavila na X-Factoru u njihovoj domovini. Navodno je nogometaš 27-godišnjakinji poslao poruku na Facebooku i tako je započela njihova romansa.

Vitoria Schneider Vargas

Lijevi bek Manchester Uniteda Alex Telles zaprosio je u rujnu pjevačicu Vitoriju Schneider Vargas, a par je u iščekivanju svog prvog dijeteta. Vitorija je u Katar odakle podržava svog partnera. Njezine skladbe mogu se čuti u raznim televizijskim showovima te Netflixovoj seriji ‘So Se For Por Amor‘.

Maria Julia Mazalli

Manekenka i Instagram influencerica Maria Julia Mazalli najpoznatija je WAGsica u brazilskom taboru. Javnosti je postala poznata kada su je počeli povezivati s brazilskim reprezentativcem Viniciusom Juniorom, igračem Real Madrida. Nosi naziv 'modne kraljice' jer su iza brojne suradnje s popularnim modnim brendovima.

Maria Eduarda 'Duda' Fournier

Vezni igrač, zvijezda West Hama Lucas Paqueta 2018. godine vjenčao se s 26-godišnjom Marijom Eduardom Fournier. Maria vodi vlastiti YouTube kanal, a s Paquetom ima dvoje djece - Benicija i Filipp. Živi životom prave wagsice - često je na glamuroznim putovanjima i zabavama, gušta u romantičnim odmorima.

Isabelle Silva

Navijači Chelseaja jako dobro poznaju Isabelle Silvu, suprugu braniča Thiago Silve. Par je zajedno od 2000-ih, a vjenčali su se 2015. godine. Par ima dvoje djece, jedno su dobili 2010., a jedno 2011. Isabelle je model i influencer.

Monique Salum

Monique Salum je djevojka brazilskog veznjaka Freda. Kemijska je inženjerka, a nakon studija na Sveučilištu u Belo Horizonteu radila je u Centru za razvoj nuklearne tehnologije.

Lais Moraes

Portugalka Lais Moraes je ljubav stopera Edersona Moraesa. Upoznali su se dok je igrao za Benficu, a zajedno su preko šest godina. Od 2017. žive u sjeverozapadnoj Engleskoj s djecom Yasmin, Henrique i Laurom.

Joana Sanz

Joana Sanz je supruga je legende Barcelone Danija Alvesa. Deset godina mlađa španjolska manekenka slavu je stekla sa samo 17 godina nakon nastupa na izboru Supermodel of the World. S Danijem ju je 2015. godine upoznao prijatelj, a vjenčali su 2017. godine. Nogometaša je dva puta odbila kada ju je zaprosio, a treći put je pristala. Inače, nogometaš ima sina i kćer s bivšom suprugom Dinorom Santanom.