RAZOTKRILA JE U JAVNOSTI

Sukobile se žene nogometaša: Nakon sumnji da medijima prodaje priče o njoj, Coleen Rooney odlučila prijateljici zadati bolan udarac

10.10.2019 u 14:30

Bionic
Reading

Influencerica i supruga britanske nogometne zvijezde Waynea Rooneyja, Coleen Rooney bacila je teške optužbe na račun svoje donedavne prijateljice, supruge nogometaša Jamieja Vardyja, Rebekah, otkrivši na svom Twitter profilu kako je upravo ona ta koja je 'prodavala' medijima priče iz njezina privatnog života

Coleen Rooney na svom je Twitter profilu, u podužoj objavi, javno optužila Rebekah Vardy, suprugu britanskog nogometaša Jamieja Vardyja, da je informacije o njoj plasirala u britanske medije, točnije u The Sun, a sve nakon što je organizirala pravu tajnu operaciju u kojoj je plasirala lažne priče koje su na kraju doista završile u tabloidu.

Bivša natjecateljica showa 'I’m a Celebrity … Get Me Out of Here!' te je optužbe negirala i rekla kako je vjerojatno netko hakirao njezin Instagram profil, a navodno je angažirala, prema savjetu odvjetnika, i forenzičare kako bi otkrili tko je točno i kada pristupio njezinu profilu.

Coleen Rooney je u svojoj objavi napisala: 'Već nekoliko godina netko kome sam toliko vjerovala da sam joj dopustila da me prati na mom privatnom Instagram profilu, plasira moje privatne stvari, objave i Storyje, u The Sun. Dobili su jako puno informacija o meni, mojim prijateljima, obitelji, a sve bez mog dopuštenja i znanja.

Nakon dugo vremena, pokušavajući otkriti tko bi to mogao biti, iz mnogobrojnih razloga sumnja je pala na jednu osobu. Kako bi sve dokazala, došla sam na ideju da blokiram sve da vide moje Instagram Storyje, osim te osobe. (Oni koji me prate na mom privatnom profilu vjerojatno su se pitali zašto nisam duže vrijeme objavljivala Storyje.)

U posljednjih pet mjeseci objavila sam seriju lažnih priča kako bi vidjela hoće li doći na stranice The Suna. I znate što, došle su! Priča o odabiru spola u Meksiku, potom priča da se vraćam na televiziju, kao i posljednja da je podrum moje nove kuće poplavio, sve su bile lažne!

  • +3
Coleen Rooney Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Bilo mi je teško držati sve za sebe, ne komentirati ništa, osobito nakon što su priče procurile, no morala sam. Sada znam sa sigurnošću sa čijeg je profila sve napravljeno.

Spremila sam sve screenshotove i orginalne priče koje jasno dokazuju da ih je vidjela samo jedna osoba - Rebekah Vardy.'

Rebekah Vardy Izvor: EPA / Autor: OLIVER WEIKEN

Kao odgovor na to, Rebekah Vardy rekla je kako nikada nije s novinarima pričala o Coleen Rooney, iako su je mnogi zvali i tražili to. Uz to rekla je kako joj je Coleen trebala to ranije reći: 'Ako si mislila da se tako nešto događa, mogla si mi reći, ja bi promijenila lozinku i vidjeli bi hoće li sve prestati', rekla je Vardy aludirajući ponovno kako je to napravila treća osoba putem njezina profila.

'Tijekom godina mnogi ljudi imali su pristup mojem profilu i ovog tjedna sam saznala da pratim ljude koje ne znam i koji mene nisu nikada pratili. Ne pokušavam se napraviti glupom niti trebam novac, što bi dobila prodajom priča o tebi? Doista si mi draga Coleen, no sada sam nevjerojatno uzrujana jer si odlučila napraviti sve ovo i to u trenutku kada sam ja u visokom stupnju trudnoće. Razočarana sam što se uopće i moram opravdavati.'