IZAZOVNA NJEMICA

Baš se odvažila: Heidi Klum pozirala na novoj naslovnici potpuno gola, prekrivena tek kremom za sunčanje

22.08.2022 u 09:36

Bionic
Reading

Dobro poznate obline njemačkog supermodela Heidi Klum došle su u prvi plan na naslovnici magazina Allure, za koji je hrabro stala pred objektiv potpuno gola, prekrivena tek gustim slojem kreme za sunčanje

Heidi Klum na svom je javnom profilu na Instagramu podijelila fotografiju s naslovnice novog broja magazina Allure. Na njoj fatalna plavuša pozira golih grudi te na sebi ima samo gust sloj kreme za sunčanje, a na glavi slamnati šešir.

'Još jedna vrela. Ne zaboravite nanositi svoj SPF', poručila je ispod objave 49-godišnjakinja.

Slavna manekenka i danas je u svijetu showbiznisa te se ne libi pojaviti pred kamerama i fotoreporterima. U stalnom je postavu žirija showa 'America's Got Talent', a vrlo je aktivna i na društvenim mrežama.

Obline te fit i visoka figura proslavile su je još u tinejdžerskim danima.

Podsjetimo, malo prije mature prijateljica Karin nagovorila je Klum da ispuni kupon i prijavi se za modni natječaj čiji su pobjednici ugošćeni u poznatom TV showu Thomasa Gottschalka. Pristala je i pobijedila među 25.000 natjecateljica te joj je ponuđen ugovor u vrijednosti od 300.000 dolara. Prihvatila je ponudu i započela karijeru modela. Od tada je nosila nebrojeno mnogo revija te postala jedna od supermodela 90-ih.

Angažirali su je neki od najvećih modnih brendova, a izgleda da planira ostati u tom poslu.

Izgledom i formom koju održava, Heidi bi posramila i upola mlađe kolegice.