za trendi jesen

Sada je pravo vrijeme da se bacite u potragu za jesenskim čizmama, a ovo je pobjednički model

19.08.2022 u 06:42

Bionic
Reading

Svako godišnje doba ima pobjednički stil cipela od kojih se ne želimo odvojiti – ljeti su to espadrile i sandale s blok petom, a zimi čizme s toplom podstavom. Takvi modeli nude neodoljiv spoj udobnosti i stila, a ove jeseni tako rado ćemo nositi čizme s ravnim glomaznim potplatima

Ove jeseni čizme sa robusnim, ravni potplatima predstavljaju nezaobilaznu obuću koja se može nositi u raznim prilikama i upotpunjavati najrazličitije stajlinge. Dovoljno je pogledati nedavne stajlinge Belle Hadidi. Naime, manekenka i 'it' djevojka na prošlom milanskom tjednu mode nosila je par sjajnih čizama gotovo svaki dan, od pletene haljine do suknje niskog struka. Te dobre stajlinge bilo je nemoguće ne primijetiti.

Jasno se ističući iz asortimana poželjnih jesenskih čizama (Chelsea čizme, čizme za jahanje, debele čizme s platformom), čizme ravnih potplata imaju nazubljeni gumeni potplat, udubljen za savršeno prianjanje, koji je idealan za hodanje u kišnim jesenskim danima ili čak na početku zimskog perioda, bez klizanja, uz dozu dobrog stila.

I dok potječu od izvorno funkcionalnih čizama, ovaj model čizama odličan je izbor za svakodnevno nošenje ili čak za posebne prilike kao što je, recimo, tjedan mode. Promatrajući stile Belle Hadid, ovaj model čizama izgleda jednako sjajno u kombinaciji s finijim odjevnim predmetima poput jesenske maksi haljine, bluze s cvjetnim uzorkom ili čak svijetlih širokih traperica. U svakom slučaju podiže svaki stajling do savršenstva.

Za klasičan look, nosiv baš svaki dan, potražite kožne parove koji sežu do koljena od Jimmy Chooa, Isabel Marant, Khaite i & Other Stories. Šarene gležnjače u kreaciji brendova kao što su Ganni, Everlane i Bottega Veneta predstavljaju razigrane verziju klasičnih jesenskih čizama neutralnih tonova. Visoki modeli s platformom u izvedbi Alexandera McQueena, Gia x Pernille ili Proenze Schouler dat će željeni dramatični look.

Unatoč suncu i još uvijek vrlo visokim temperaturama, hladno jesensko vrijeme nazire se na horizontu, pa je, ako želite dočekati sezonu pred nama u stilu, krajnje vrijeme da se bacite u potragu za savršenim parom čizama ravnim potplata koje utjelovljuju udobnost, praktičnost i vrhunski stil. Bacite oko na ovih 30 modela koje će i prije nego se okrenete postati središnji dio vaše jesenske garderobe.

  • +25
Čizme s ravnim glomaznim potplatima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije