skroman momak

Baby Lasagna otvorio dušu: 'Vidim se kako živim u još manjem selu'

03.03.2024 u 15:21

Bionic
Reading

Baby Lasagna, naš predstavnik na predstojećoj Eurovizij, dao je opsežan intervju za emisiju Zdravlje na kvadrat

Baby Lasagna gostovao je u emisiji Zdravlje na kvadrat i dao opsežan intervju, prenosi portal showbuzz.

'U nekim trenucima, neću imenovati, znalo je biti previše na osobnoj razini i to mi se i ne sviđa. Mislim i da sam dao dojam i da publika zna da ne volim baš previše stvari otkrivati o sebi. Ali pokušao sam biti kulturan i umjeren u tome', rekao je glazbenik.

Lasagna je proteklih mjeseci ostavio dojam jednog smirenog, normalnog, pristojnog dečka koji uživa u svom malom svijetu.

'Mislim da pokušavam to biti, da mi prirodno dolazi, ali imam ja i svoje druge strane koje nisu došle do izražaja i koje ne želim pokazati javnosti. Znaš, to je više za bližnje', kaže on.

Lasagna je iz Istre, iz Umaga, ljubitelj je prirode. Ima li doma nekih domaćih životinja.?

'Nemam, ali ću ih pokušati nabaviti. Ovo je sve od susjeda. Ja volim otići tamo kod susjeda, podružiti se s kokoškama, kravama. Ja jesam fan prirode, ali s druge strane živim tu neku dualnost gdje me i strah prirode. Ja sam inače rodom iz Like, i tamo šetati po onoj šumi kad znam da mi svaki čas može neki medvjed izletjeti, to me onda ful strah. Ali volim prirodu svakako', otkrio je.

'Definitivno se vidim živjeti na selu. Još u manjem selu od ovoga gdje se sada selim. Stvarno želim taj miran život. Meni se ne sviđa grad', iskren je.

  • +4
Baby Lasagna i Elizabeta Ružić Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Više pročitajte i pogledajte na stranicama portala showbuzz.