'JA SAM PRAVI POBJEDNIK'

Ava Karabatić tvrdi da je glasanje namješteno

Bionic
Reading

Ivica Karabatić, otac splitske starlete Ave Karabatić, izjavio je za srpske medije da je njegova kćerka u netom završenom Celebrity Big Brotheru doživjela zlostavljanje i da je u showu izgubila čak i ljudska prava

'Kuća 'Velikog Brata' izgledala mi je kao kuća socijalne ustanove, svi su išli na neku socijalu. Ova ima rak dojke, ovaj je na dopingu, ova nema robe, kakav je to VIP, Vendi, Maja Nikolić, Maja Volk, pa one doslovno nisu imale gaćice, sve su nosile Avino. Najviše me je pogodilo što su nominirale Avu noseći njene stvari', rekao je Ivica Karabatić, otac Ave Karabatić i dodao da je izuzetno vezan uz starletin korzet koji su od njegove kćerke stalno posuđivale druge ukućanke.

Ava je, pak, istaknula da je ju je jako pogodilo ponašanje natjecatelja koji su se, kako smatra, nepravedno okomili na nju.

'To je mene jako pogodilo, kada su se svi udružili protiv mene, ostala sam sama samcata, i to mi je čak Željko čestitao da sam sj... tri žene Anetu, Maju i Vendi pa su morale napustiti sobu, ali im se nisam ispričala, nemam za što, trebaju mi lizati noge zbog svega što su izjavile za mene, to su majke! Sramota!' ispalila je Ava, prilično uzrujana te dodala kako je ona svojim ponašanjem zadovoljna.

'Što god da sam napravila, naškodila sam samo sebi. Mislim da je publika uživala u svemu', poručila je Ava.

Starleta je, međutim, optužila produkciju showa da je namjestila glasovanje te je zaključila da je ona pravi pobjednik ovog izdanja Big Brothera.

Na pitanje je li uistinu bilo seksa ili je sve samo odglumljeno, Karabatićka je uzvratila:

'Pa kad su me već nazvali da sam skakala s Uroša na Željka, evo da kažem, moje srce je pripalo Željku, a s Urošem sam se dogovorila da fingiramo seks', priznala je Ava, dok je za seks a bratom pobjednika odgovorila da 'dama ostaje dama', ali ipak dodala još:

'Vjerojatno sam radila neke pokrete, pa sam mrdala vamo-tamo, tako da ostaje na vama da prosudite što se dogodilo, gledali ste.'