uživa u jacuzziju

Arnold Schwarzenegger razbijesnio svojim nastupom: Htio je upozoriti na širenje koronavirusa, ali sve je napravio krivo

21.03.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Arnold Schwarzenegger razbjesnio je mnoge svojom objavom u kojoj poziva ljude da ostanu kod kuće tijekom pandemije koronavirusa, ali sam je pritom u jacuzziju u kojem uživa pušeći cigaru.

Bivši guverner Kalifornije u video snimci u kojoj poziva ljude na odgovorno ponašanje, mnoge je iziritirao svojim nedostatkom osjećaja za one kojima ne ide tako dobro u životu, nisu tako bogati i bezbrižni da bi mogli uživati u dokolici kupajući se i uživajući.

'Upravo sam završio vožnju biciklom i malo sam vježbao, a ostajem kod kuće, daleko od gužve i daleko od vani', rekao je.

'Govorim to jer još uvijek vidim fotografije i videa ljudi kako sjede vani u kafićima širom svijeta, provode se i druže u gomili. To nije pametno, jer na taj način se prenosi virus'

Iako je hvalevrijedno to što se Arnie ponaša odgovorno i potiče druge na takvo ponašanje, neke je iznervirao njegov nedostatak osjećaja za 'obične ljude'.

Jedan korisnik Twittera komentirao je: 'Arnolde, cijenim vaše poruke, ali ne žive svi u ljetnikovcu s neograničenim resursima. U pravu ste što se poruke tiče, ali manje poziranja bi bilo originalnije'.

Drugi je rekao: 'Znate da nemaju svi Amerikanci jacuzzi, a mnogi ne znaju ni kako će platiti račun za struju.'