eletričnim automobilom po sad-u

Arnold Schwarzenegger 'posudio' je Greti Thunberg Teslu

30.09.2019 u 09:45

Bionic
Reading

Nakon što se mlada ekološka aktivistica Greta Thunberg prije nekoliko dana pohvalila kako joj je proslavljeni glumac Arnold Schwarzenegger ponudio električni automobil, njegovi predstavnici medijima su otkrili kako se radi o Teslinom Modelu 3

Greta Thunberg prije nekoliko dana je u jednom švedskom mediju otkrila Schwarzeneggerovu ponudu. 'Najsmiješnija ponuda koju sam dobila je ona od Arnolda Schwarzeneggera koji je ponudio da mi posudi svoj električni automobil', kazala je Thunberg.

Iako se pretpostavljalo da će se raditi o električnom Hummeru, jednom od favorita američkog glumca, Schwarzeneggerovi predstavnici otkrili su da se ipak radi o drugačijem automobilu.

Njegov glasnogovornik potvrdio je da je Schwarzenegger već ranije poručio mladoj aktivistici da ga nezove ako išta treba.  Kako je Thunberg trebala pomoć oko prijevoza na njenoj turneji po Sjevernoj Americi, uskočio je Schwarzenegger. Glasnogovornik slavnog glumca kazao je kako Schwarzenegger nije posudio svoj osobni automobil Hummer jer bi bilo problematično prebaciti ga na drugi kraj SAD-a, no Greti Thunberg zato je poslao Teslu Model 3.

Podsjetimo, Thunberg i Schwarzenegger oboje vrlo često govore o klimatskim promjenama, a nešto ranije ove godine imali su i priliku upoznati se u Austriji.