odgovorila je svima

Anđa Marić: 'Boli me đon što svi misle o mojim načinima liječenja'

25.10.2017 u 18:36

Bionic
Reading

Glazbenica koja već pet godina boluje od multiple skleroze za Deutsche Welle opet je pričala o alternativnim lijekovima koje koristi i koji joj pomažu pri ublažavanju simptoma bolesti premda su prognoze koji su joj davali liječnici bile izrazito loše. Anđa Marić poručuje da je ne zanima što bilo tko misli o takvom njezinom načinu liječenja

'Marihuanu koristim od kad mi je postavljena dijagnoza, a danas štoviše imam tople liječničke preporuke mojih doktora za to. Zahvaljujući tome nemam nikakve simptome koji imaju drugi neurološki bolesnici kao što su tremor, loš apetit, anksioznost, nesanica. Slatko mi je da se pojedini mediji kače na marihuanu u zemlji sinkope i agro gnoja. Ako se pitate što mislim o svemu tome, poručujem: boli me đon što svi mislie o mojim načinima liječenja, jer dok se dobro osjećam koristit ću sve što mogu da mi bude bolje. Osim toga, na Twitteru već pet godina 'tvitam' kao Gandža Marić. Nimalo to ne skrivam, jer nisam djevojčica od 14 nego ozbiljna žena od 41 godine', rekla je za tportal Anđa Marić.

U razgovoru za Deutche Welle Anđa je otkrila da danas koristi sve pripravke od indijske konoplje, čak i ulje za hranu, CBD ulje (ulje bez psihoaktivnih supstanci jer joj pomaže bolje od ulja koje sadrži THC). Mnogo ljudi, kaže, moli je za pomoć u pronalaženju kvalitetne marihuane i njenih pripravaka jer oboljelima je nevažno kojim putevima ona dolazi budući da im je najvažnije da si pomognu i olakšaju put izlječenja.

Anđa Marić na Monte Libriću predstavila svoju knjigu Afra Izvor: Pixsell / Autor: Duško Marušić