USPOMENE KAO ORDENI

Anđa Marić nam je otkrila kako će proslaviti 40. rođendan

15.11.2016 u 14:13

Bionic
Reading

Spisateljica i pjevačica Anđa Marić danas slavi 40. rođendan, a za tportal je otkrila kako će ga obilježiti, što misli da će joj donijeti četrdesete i što je sve doživjela u tridesetima te koja su joj rođendanska slavlja ostala u najljepšem sjećanju

'Nemam planova za slavlje, neću ništa slaviti koliko sam sretna i zadovoljna. Danas imam svoj redoviti trening, posjet psihologu s Gašpijem za školu, a čut ću se i s prijateljem Matjažem preko Skypea. Bit će to dan kao i svaki drugi', ispričala nam je Anđa.

Lijepa spisateljica i pjevačica sama će sebi, kaže, darovati sound system bluetooth uređaj jer želi da je odsad glazba prati na svakom koraku. 'Želim da mi četrdesete budu obilježene mudrošću, znanjem i ljubavlju prema samoj sebi i drugima. Ovo je moja najbolja životna dekada i proglašavam je maturalcem života. Planiram samo uživati jer više ništa ne moram, dosta sam se 'namorala'. Posvetit ću se sinu Gašpiju, sada 13-godišnjaku. Sada možemo punom parom putovati i skupa guštati', rekla je.

Tridesete su joj, kaže, bile očajne. 'To je bio moj veliki period buđenja, bolan za svakoga. Naučila sam tko sam, što sam u životu koji živim. U 31. godini sam se tetovirala za početak tog buđenja, a nedavno sam se za 40. rođendan tetovirala za njegov kraj. Nikad više ne bih imala manje godina. Furam ponosno svoje uspomene, i dobre i loše, kao ordene i zahvalna sam na svakom iskustvu koje sam doživjela jer sam spoznala svoju snagu', pojasnila je Anđa.

Prisjetila se i nekih svojih najluđih rođendanskih tuluma. 'U dvadesetima sam imala odlične tulume, svaki novi je bio veći i bolji. Za 30. rođendan sam imala ogromni party u diskoteci s Umekom i drugim prijateljima DJ-ima, a 31. mi je bio još bolji. Posljednjih devet godina prošlo mi je kao u nekom bunilu, užasavala sam se svakog novog rođendana, ali sad je nastupila jasnoća', ističe.

Hello, I'm 40. Ovo će mi biti najbolja dekada do sada!????????????‍❤‍??‍????

A photo posted by andjamarics (@andjamarics) on

- moram ić, imam trening - kaj treniraš? - učim hodati

A photo posted by andjamarics (@andjamarics) on