JAČA OD SVIH UDARACA

Anđa Marić podržala tatu, pa otkrila što novo sprema

30.11.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Nema te sile koja može zaustaviti jedinstvenu Anđu Marić. Nakon što je podržala tatu Zvonimira na promociji novog udžbenika iz mostogradnje, čiji je autor, Anđa je otkrila da piše novu knjigu za koju ju je možda dijelom inspirirao i njezin otac

Prije nekoliko godina, kad je prolazila kroz teško razdoblje i suočila se s bolešću, napisala je knjigu za djecu 'Afra', no to je bio tek početak spisateljske faze Anđe Marić. Naime, na svom je profilu na Instagramu otkrila da trenutno piše knjigu u čijem je naslovu jedan poznati ljubljanski most.

'Ovo su glavni likovi mog sljedećeg romana 'Tajna Zmajskog mosta', kojem je lektor i mentor Luko Paljetak, a sada čekam najboljeg ilustratora (inšallah, držite mi fige). Most u Ljubljani napravio je hrvatski kipar i arhitekt Jurij Zaninović, a knjiga će imati korice od zelene zmajske kože s ljuskama', napisala je Anđa ispod zanimljive fotografije.

Prije nepuna dva tjedna pjevačica je podržala svog oca Zvonimira Marića na predstavljanju udžbenika 'Mostovi', čiji je autor. Naime, Anđin tata je umirovljeni profesor Građevinskog fakulteta u Osijeku, a udžbenik je napisao iz kolegija o mostogradnji koji je predavao. Čini se da je očevo znanje nadahnulo Anđu za novi projekt.

Tatko je napisao knjigu udžbenik za faks Mostovi 1

A photo posted by andjamarics (@andjamarics) on