ZGODNE PLAVUŠE

Ana Radišić i Nevena Rendeli Vejzović u istoj modnoj kombinaciji: Kojoj bolje pristaje?

22.01.2019 u 12:05

Bionic
Reading

Voditeljice su poslovno surađivale, a veže ih i ljubav prema istoj strasti, trčanju. Ana Radišić nazvala je svoju stariju kolegicu 'televizijskom sestrom' i fotografijom na kojoj su identično odjevene prisjetila se njihova prvog zajedničkog angažmana

Instagram je pokrenuo opciju 'prije tri godine' koja nas podsjeća kakvu je fotografiju netko objavio na taj dan prije tri godine. Jednu od svojih objavila je RTL-ova voditeljica Ana Radišić i to onu na kojoj pozira s kolegicom s konkurentske televizije, HRT-ovkom Nevenom Rendeli Vejzović. S njom je prije tri godine vodila 63. Zagrebački festival.

HRT-ova kostimografkinja Nataša Sveklar odlučila se našaliti s dvije plavuše te ih je odjenula u isti kombinezon od tamnog trapera sa srebrnim ornamentima oko vrata.

  • +14
Ana Radišić Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR FERINA

Dieselov kombinezon učinio ih je modnim sestrama, a fanovi oduševljeni fotografijom udijelili su im mnoštvo komplimenata. Ana Radišić je, prisjećajući se te suradnje, pored fotografije koju je objavila poručila kako je Nevena njezina televizijska sestra.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo