uživa s najmilijima

Ana Jelušić Black pokazala neodoljive obiteljske prizore

29.05.2023 u 14:19

Bionic
Reading

Bivša skijašica i PR stručnjakinja već dugo nije dio profesionalnog sporta. Danas uživa u majčinstvu, a trenutno je na odmoru sa suprugom Travisom, njihovom kćerkicom Ninom i sinom Vitom

Ana Jelušić Black već dulje vrijeme nije prisutna u javnosti, tek je se rijetko ima prilike vidjeti na društvenim mrežama gdje se povremeno javlja svojim prijateljima i fanovima.

Trenutno sa svojim najmilijima boravi u rodnoj zemlji supruga, kanadskog menadžera Travisa Blacka. A kako im je u Vancouveru, bivša skijašica je pokazala u jednom videu sačinjenom od više fotografija i sadrži savršene prizore idiličnog obiteljsih trenutaka.

Podsjetimo, Ana radi kao stručnjakinja za odnose s javnošću, no većinu vremena zapravo nije posvećena poslu već svojoj djeci. Sa Travisom se vjenčala 2016. godine na Trsatskoj gradini, a dvije godine nakon njihovu obitelj obogatila je i kćerkica Nina. 2021. godine stigao je i sin Vito. Zbog muža se odselila iz Hrvatske, a svoje obiteljsko gnijezdo su svili u Švicarskoj.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Ranije je izjavila da joj nedostaje život u Hrvatskoj, no da je navikla živjeti na više adresa. Ljeti su više u Hrvatskoj i uživaju na moru, zimi u Švicarskoj i dok god budu mogli koliko toliko često putovati, nastavit će kombinirati život na dvije adrese.