obitelj se proširila

Ana Jelušić Black rodila: Nakon djevojčice stigao je i dječak

02.02.2021 u 08:50

Bionic
Reading

Domaća bivša alpska skijašica 27. siječnja donijela je na svijet sina kojemu je dala ime Vito. Dječak se rodio samo tri tjedna od dana kada su ona i suprug Travis Black proslavili drugi rođendan svoje kćeri Nine. Radosne vijesti podijelili su s onima koji ih prate

Već godinama nas ne uveseljava svojim sportskim uspjesima, ali zato uživa u skladnom obiteljskom životu. Ponosna mama Ana Jelušić Black podijelila je fotografiju svog tek rođenog dječaka s pratiteljima na društvenim mrežama. 'I tek tako, učinio si nas potpunima', napisala je pored fotografije i obznanila svijetu kako su ona i suprug Travis sinu nadjenuli ime Vito te da je drugo dijete rodila 27. siječnja. Vrlo brzo su im počele stizati čestitke, a među prvima su joj čestitali Ivica Kostelić i Mirna Zidarić.

Sportašica je dugu trudnoću skrivala skoro do samog kraja te je vijest o tome da čeka drugo dijete objavila tek prije nekoliko tjedana. Do kraja nije znala ni spol bebe. To su si ona i suprug, izjavila je, ostavili za iznenađenje jer su zamolili liječnike da im ne govore.

Podsjetimo Ana Jelušić i Travis Black, inače marketinškim stručnjak, vjenčali su se nakon četiri i pol godine veze u rujnu 2016. godine na Trsatskoj gradini, u Aninoj rodnoj Rijeci. Svoje gnijezdo savili su u Švicarskoj.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX