SRETNA I ISPUNJENA

Ana Jelušić Black koja živi na relaciji Lausanne-Rijeka, pokazala što za nju znači dom

03.02.2022 u 15:23

Bionic
Reading

Nakon što se zbog zdravstvenih problema (astma) sa samo 25 godina pozdravila od skijaških terena, Ana Jelušić Black se preselila u Švicarsku, udala za ljubav svog života, a kao kruna svega rodilo im se dvoje djece kojima je sad u potpunosti posvećena

'Tijekom godina pitali su me: 'Gdje je za tebe dom?', više puta nego što mogu izbrojati... Čini se da ne mogu uvijek dati društveno prihvatljiv odgovor. Zatim sam pogledala ovu fotografiju snimljenu jednog poslijepodneva kada sam konačno shvatila. Ovo je dom. Upravo ovdje. Veličine igrališta je, a vrijedi više od bilo čega na svijetu', poručila je Ana Jelušić Black koja danas radi kao konzultant, vanjski suradnik MOO-a.

Na fotografiji objavljenoj na svom Instagram profilu pokazala je supruga Travisa i njihovo dvoje djece - kćer Ninu i sina Vitu čiji je prvi rođendan proslavila prije tjedan dana. Za Kanađanina se udala u rujnu 2016. godine, nakon pet godina veze. Svadbenu svečanost priredili su na Trsatskoj gradini te se na vječnu ljubav zavjetovali pred obitelji i prijateljima koji su pristigli iz cijelog svijeta.

'Ako se želiš ostvariti kao majka, moraš količinu vremena posvetiti djeci. Moj je muž jako uključen u odgoj djece, ali nije ih mogao roditi niti biti trudan niti dojiti. Da, majčinstvo oduzima određeno vrijeme koje muškarac ima. I nažalost, i dalje kad su, primjerice, djeca bolesna, zove se mamu. Nemam neko rješenje za to', ispričala je Jelušić Black svojedobno za 24sata.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL