DVOJEZIČNA OBITELJ

Ana Jelušić Black i njezin suprug imaju veliki razlog za slavlje: Otkrili zašto ne skidaju osmijeh s lica

12.09.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Premda tu i tamo objavi nešto na društvenim mrežama, nekadašnja skijašica, danas PR savjetnica godišnjicu braka svaki put obilježi na poseban način. I ovog puta njezini fanovi nisu ostali uskraćeni za mali uvid u njezin poseban dan

Prije nekoliko godina Ana Jelušić Black je objasnila kako su ona i njezin suprug odlučili svake godine obilježiti svoj veliki dan tako da se fotografiraju u onome što su nosili na vjenčanju. Rekla je da bi 'bila šteta da odijelo i vjenčanica sjede zaboravljeni na dnu ormara', a da tako svake godine imaju uspomenu i podsjetnik kako se njihova obitelj mijenja kroz godine.

Tradicija se nastavlja, biša skijašica je pokazala nove fotografije. 'Slike i život izgledaju sve bolje i bolje s godinama! Čestitke', bila je samo jedna od mnogobrojnih čestitaka Aninih pratitelja. Podsjetimo, 11. rujna 2016. godine razmijenila je zavjete sa Švicarcem Travisom Blackom. Vjenčali su se u njezinoj rodnoj Rijeci, na Trsatskoj gradini u pratnji obitelji i brojnih prijatelja.

Svog supruga Ana je upoznala preko zajedničkih prijatelja, a zaručili su se, otkrila je, jedno jutro dok su bili odjeveni u pidžame. Bivša skijašica i reprezentativka napravila je zaokret u karijeri i radi kao PR stručnjakinja, no trenutačno je joj je najbitniji odgoj djece - Nine i Vite. Ranije je izjavila da ona i suprug nisu eksperti, ali da je njihov recept za sretan brak jednostavan - 'ne cjepidlače oko gluposti i najčešće nije bitno 'tko je u pravu' te da se pokušavaju uvijek jedan prema drugome odnositi s poštovanjem, čak i kada se oko nečega ne slažu'.

  • +3
Ana Jelušić Black Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX