ruke pune posla

Nasmijala je mnoge: Ana Jelušić Black se javila nakon duljeg vremena i objasnila zašto je nema

04.03.2023 u 16:36

Bionic
Reading

Majčinstvo donosi mnoge promjene u život, a to dobro zna i Ana Jelušić Black koja je pratiteljima odlučila pružiti pravi uvid u svoju svakodnevicu. Otkrila im je što joj oduzima vrijeme te zašto je nema na društvenim mrežama, a simpatična objava nasmijala je pratitelje

Ana Jelušić poznata je bivša hrvatska skijaška reprezentativka, no u zadnje vrijeme nema je u svijetu sporta. Nakon osvojenih značajnih rezultata s našom skijaškom reprezentacijom, Ana se odlučila za zaokret u karijeri i radi kao PR stručnjakinja. Ipak, trenutno su joj na prvom mjestu njezini mališani.

Bivša skijašica zna podijeliti obiteljske trenutke sa svojim pratiteljima na Instagramu, a sada im je i objasnila zašto je neko vrijeme nema na društvenim mrežama. Podijelila je komičan video gdje je pokazala kako provodi svoju svakodnevicu i pružila uvid u ono što nemamo prilike često vidjeti na Instagramu - obavljanje kućanskih poslova.

Pratiteljima je otkrila tajne majčinstva i pokazala hrpicu rublja koja čeka da se Ana njome 'pozabavi', a njezine smiješne grimase pokazale su koliko je skijašica zbog toga oduševljena.

Simpatična zelenooka skijašica u braku je s Travisom Blackom, međunarodnim sportskim strategom. Par se vjenčao 2016. godine na Trsatskoj gradini u krugu najbližih prijatelja i obitelji, a Ana je tada otkrila da je 'Travis njezino sve'. Otprilike tri godine nakon njihovu obitelj obogatila je i kćerkica Nina, a 2021. godine stigao je i sin Vito.

  • +5
Vjenčanje Ane Jelušić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL