tv zvijezda

Ana Brdarić Boljat o novostima iz privatnog života: 'Promijenili smo potpuno način života'

16.04.2024 u 12:56

Bionic
Reading

RTL slavi 20. rođendan, a od samih početaka ondje je i voditeljica koja je postala zaštitno lice informativnog programa. Osim uspješne poslovne karijere, može se pohvaliti i skladnim obiteljskim životom

Ana Brdarić Boljat na RTL-u je počela raditi kad je imala 24 godine. Nakon pet godina rada kao novinarka, postala je voditeljica informativnih emisija i u to se vrijeme udala za svoju dugogodišnju ljubav, agronoma Marka Boljata. Uz voditeljski, preuzimanje uredničkog posla pratilo je i rođenje sina Ante, pa onda i kćeri Cvite 2015., a povratkom na televiziju sve je, kazala je ranije, sjelo na svoje mjesto. Otada je potpuno ispunjena kao osoba.

Kada ne radi, ispričala je svojedobno, kao da je 'isključena iz svijeta'. Posveti se svojim najmilijima i njihovim malim ritualima.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Nedavno je na društvenim mrežama otkrila da reciklira modu, a u očuvanju okoliša pomaže joj i suprug Marko s kojim je redoviti gost reciklažnih dvorišta. Ana je sada otkrila da naizgled sitnim navikama pridonosi očuvanju prirode te koliko je 'ekološko osvještenje' povoljno utjecalo na njihov kućni budžet.

'Sve je počelo u vrijeme pandemije koranavirusa. Promijenili smo potpuno način života. U dosadi se stvara kreativnost pa je tako i nama izolacija otvorila oči. Odbacili smo bjesomučni konzumerizam koji je postao bolest današnjice, od kupnje novih stvari do kuhanja. Promjenu smo ubrzo vidjeli i na računima, što je bio dodatni poticaj da nastavimo novu praksu koja nas je neizmjerno zabavljala', ispričala je za Story.

Ana Brdarić Boljat Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL