ana brdarić boljat

[FOTO] RTL-ova zvijezda nedavno je objavila fotku iz djetinjstva, a mi smo iskopali nekoliko njih iz 2006., godine kad je proglašena ženskom TV osobom

17.10.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Voditeljica i urednica RTL televizije Ana Brdarić Boljat ovog ljeta oduševila je fanove svojom fotkom na kojoj pozira kao 12- godišnja djevojčica, a mi smo sada iskopali nekoliko njih iz 2006. godine

'Kopanje po uspomenama kad dođeš doma ima neku svoju posebnu čar. Sad kad smo roditelji često zaboravimo na svoje putešestvije, planove i dječja sanjarenja', napisala je Ana ovog ljeta uz crno - bijelu fotografiju.

Njezinom objavom fotograrfije iz djetinjstva brojni pratitelji nisu krili oduševljenje.

Život u doba korone poremetio je sve i mnogima promijenio život kakav su do tada poznavali. Ubrzani ritam u informativnoj redakciji, na koji je kao jedno od omiljenih lica informativnog programa odavno navikla, situacija s koronavirusom još je pojačala, ispričala nam je svojevremeno Ana Brdarić Boljat.

Iskopali smo galeriju iz 2006. godine kada je simpatična voditeljica osvojila nagradu Večernjakov ekran u kategoriji Ženska TV osoba, informativni i kulturni sadržaji.

  • +3
Ana Brdarić Boljat 2006. godine Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

AKO STE PROPUSTILI:

TEMA O KOJOJ SE ŠUTI

[FOTO] Poznati na premijeri predstave Tene Štivičić: Pojavila se Severina, a Veljača se nije odvajala od supruga

Pogledaj galeriju