RTL-ova zvijezda

Ana Brdarić Boljat: 'S Tomislavom Jelinčićem provodim više vremena nego sa svojim mužem'

16.08.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Novinarka, urednica i voditeljica na RTL-u smatra da 'ljeto u informativnoj redakciji ima svoje prednosti, kao kolovoz u Zagrebu'. Njoj raditi nikad nije teško, obožava svoj posao i rad u informativnom programu i uživa u stvaranju emisije koja svaki dan donosi nešto novo

Ana Brdarić Boljat se pohvalila kako kako njezinu redakciju čini posebnom 'istinska sreća kada kolege odrade dobar posao'. Voli se dobro pripremiti za svaku emisiju koju odradi, pogotovo za goste. Kaže da sa 'čvrstom podlogom nema treme, a ako zaškripi, zna da ima uz sebe kolegu Tomislava Jelinčića koji sve razumije i uskoči ako treba.

'S Tomislavom provodim više vremena nego sa svojim mužem. Često se znamo šaliti na taj račun i jadati jedno drugom kako je naš posao specifičan jer smo po cijele dane na televiziji. Ne mogu zamisliti boljeg kolegu. Uz njega sam puno toga naučila', izjavila je Ana Brdarić Boljat za Slobodnu Dalmaciju.

Naglasila je i da ima 'najbolju obitelj na svijetu'. Otkrila je da joj treba akcija svaki slobodan trenutak, a da je oni prate. Otkrili su, kazala je, da je priroda ono što ih zbližava u ludom ritmu škole, treninga, posla i drugih obveza te da 'pune baterije i grade svoju obiteljsku utvrdu povjerenja, razumijevanja, podrške i ruše zidove koji evidentno nastaju u svakoj obitelji kako djeca odrastaju'. Najljepše mjesto za koje je jako vezana je Lokvarsko jezero kojem se uvijek rado vraća.

  • +2
Ana Brdarić Boljat Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / CROPIX