NEPONOVLJIVA KANTAUTORICA

Alka Vuica okriva: 'Ja sam kao Imelda Marcos, imam 100 pari cipela'

06.11.2019 u 14:55

Bionic
Reading

Ni pretrpani ormar niti 'kvocanje' voljene osobe, ne mogu umanjiti ženski užitak u kupnji novih cipela. Jedna od poznatih dama koja je posebno je slaba na taj važni modni dodatak je i Alka Vuica. Ovaj tjedan ih je kupila čak tri para. Za tportal je otkrila gdje drži svoja silna blaga i što radi s njima kad ih iznosi

Dok se muškarci znaju pitati što će ženama toliko cipela, ovisnice o shoppingu znaju odgovor. Alka Vuica ovaj tjedan obavila je dobar šoping u novootvorenoj zagrebačkoj trgovini Shoes point. 'Kupula sam tenisice i dva para čizmica', otkrila nam je cijenjena kantautorica. Ona je prava ljubiteljica najrazličitijih modela.

'Ja sam kao Imelda Marcos i posjedujem preko 100 pari cipela. Baš ih čuvam, držim u kutijama, a imam svega od Cavellijevih, Zanottijevih čizmica do onih jeftinijih za jednu sezonu. Jako volim cipele i one su moj fetiš. Imam posebnu garderobu za njih u kojoj se mogu naći od rockerskih do damskih. Recimo imam ručno pofarbane Dr.Martens koje su mi sin Arijan i njegovi prijatelji ukrasili nakon što su završili srednju kiparsku', pohvalila se.

Cipele koje dugo ne koristi, poklanja. 'Imam zahvalan broj noge, broj 38 ali no ne mogu uvijek naći zainteresirane za moje cipele budući su sve ektravagantne', kaže Alka. Dodaje kako je nedavno pročitala da je pjevačica BLondie izjavila da joj je žeo što više ne može nositi štikle.

'Isti slučaj je i samnom budući mi nošenje visokih potpetica sve teže pada. Naročito nakon što sam prošle godine slomila koščicu u stopalu. Još uvijek oshjećam bol', priznaje glazbenica. Osim nje na otvorenju nove trgovine bile su i Ana Begić Tahiri, Ivančica Pahor, Uršula Tolj i mnogi drugi.

Otvorenje nove trgovine cipela Izvor: Licencirane fotografije / Autor: D.Biondic/ PR Shoes point