ne skriva koliko GUŠTA

Alka Vuica je pobjegla iz Hrvatske i uživa u raju za partijanere

25.09.2019 u 22:00

Bionic
Reading

Nedavno se oglasila s izleta u Kumrovec kada se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj stoji pored spomenika bivšem predsjedniku Jugoslavije Josipu Brozu Titu i izazvala lavinu reakcija, a sada poznata kantautorica uživa daleko od Hrvatske. Alka Vuica otišla je u kultno party mjesto gdje je odmarala i prošle godine

Naša poznata kantautorica, glazbenica i spisateljica velika je ljubiteljica uživanja u životu i otkrivanja novih kultura, gastronomske ponude, zbog čega nerijetko putuje. Alka Vuica je prošle godine prvi put boravila na Ibizi koja joj se toliko svidjela da ju je opet odlučila posjetiti. Ondje živi njezin prijatelj Sandy Marton, kojeg je proslavila pjesma 'People from Ibiza'. Alku je popularni španjolski otok opčinio pa je izjavila da bi se ondje mogla preseliti zimi.

'Iako je mala, Ibiza je za mene još uvijek neistraženo bogatstvo s najljepšim plažama koje sam vidjela na Mediteranu!', rekla je Alka ranije za Story. Kantautorica inače ne ljetuje u Hrvatskoj. Dođe u Istru jer joj je ondje mama, a u rujnu voli otputovati u inozemstvo jer, kako je izjavila, 'nije dovoljno bogata da ljetuje u Hrvatskoj'.