romantika na najjače

Albina se hvali svojom ljubavnom idilom: Javila se fotografijom s mora, a zasuli je komentarima: 'Je l' to na Hvaru?'

tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Mislav Zabarovic

Ovogodišnja predstavnica hrvatske na Euroviziji, osim u obitelji, ima veliku podršku u nogometašu Ivanu Ćalušiću, s kojim je već neko vrijeme u sretnoj vezi. Albina Grčić ne skriva svoju zaljubljenost te nerijetko pokazuje nježne prizore s dečkom, a zabilježila je i njihov romantičan morski trenutak

'Drž, ne daj', napisala je pjevačica u opisu fotografije koja je nastala tijekom plovidbe Jadranom, a dečko i ona pozirali su zagrljeni. Snimljena je tijekom plovidbe, a mladi par očito uživa u lijepom danu.

Reagirali su njezini brojni pratitelji, a pisali su im da su predivni. Jedna od obožavateljica ju je pitala nalaze li se blizu Hvara, na što je tajanstvena Albina Grčić odgovorila: 'Tu negdje.'

'Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu', ispričala je ranije za IN magazin.

Posljednjih nekoliko dana krstare Jadranom sa svojim društvom, a pjevačica je podijelila još jednu fotografiju, no ovog puta s ekipom. Splićanka i četiri prijateljice pozirale su na brodu u badićima, nasmijane i dobro raspoložene, a prizor je oduševio mnoge koji su nastavili nizati komplimente.