POTPUNO PRIRODNo

Albina nastavlja s atraktivnim ljetnim fotografijama i golica maštu fanova, a oni joj poručuju: 'Baš si najljepša'

21.06.2021 u 10:00

Bionic
Reading

Prošlo je mjesec dana nakon natjecanja za Pjesmu Eurovizije, a njezin nastup je i dalje vruća tema. Splićanka koju je domaća javnost upoznala kao natjecateljicu treće sezone showa 'The Voice', potom je odnijela pobjedu na 'Dori' i nastupila na Eurosongu, a sada priprema nove pjesme i uživa u ljetnim radostima i svojim objavama podiže ionako već visoku temperaturu

Ovog puta Albina Grčić pozirala je u na brodu u jednodijelnom pletenom crnom kupaćem kostimu u kakvom smo je već ranije imali priliku vidjeti i kratkim traper hlačicama. I ta je fotografija oduševila njezine obožavatelje koji su je zasuli komplimentima. Pitaju je kakvo je more, poručuju da se dobro odmori i šalju bezbroj emotikona srca uz poruke da 'joj se ne mogu prestati diviti', da je 'glas i stas' te da je 'baš najljepša'.

Inače Albina se odijeva ovisno o raspoloženju, a tako je, kaže, i kad kupuje odjeću. 'U pravilu kupujem po high street trgovinama poput Zare i Bershke, Stradivariusa, Pull&Beara, nisam baš do sada imala ni priliku kupovati dizajnersku odjeću. Mislim, ako mi se svidi neka skupa torba, uštedjet ću da je mogu kupiti, ali isto tako se ne ustručavam kupiti nešto na Pazaru ako mi se svidi', priznala je za Slobodnu Dalmaciju.

Kad je riječ o ovogodišnjim modnim trendovima rekla je da su joj puf rukavi i gola leđa uvijek su joj dragi, a super joj je da su se vratili baggy hlače i košulje u modu. 'Sad mogu nositi i staru maminu odjeću', kaže. Kad se dođe doma odmoriti nastoji koristiti što manje šminke. 'Stavim malo rumenila i korektora, čisto da se ljepše osjećam', priznaje pjevačica.

Podsjetimo, nakon povratka u Hrvatsku osvojila je Porin u kategoriji novi izvođač godine, a na dodjelu koja se održala ispred HRT-a stigla je u društvu dečka Ivana Ćalušića, inače nogometaša Solina. Ranije je otkrila da je veliko bogatstvo imati takvu osobu pored sebe te da jedno drugo podržavaju u svojim karijerama, razmjenjujeu iskustva, savjetuju se.