BUTLER UDARIO PAPARAZZA

Zvijezdi 'RocknRolle' prijeti šest mjeseci zatvora

16.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Zbog napada na paparazza nakon prošlogodišnje premijere njegovog velikog filmskog hita 'RocknRolla', glumac Gerard Butler bi, ako bude osuđen, mogao provesti šest mjeseci u zatvoru

Butler, miljenik ženskog dijela publike i trenutno jedan od najpoželjnijih neženja, fizički se obračunao s paparazzom u listopadu prošle godine rasjekavši mu usnu.

Naime, Butler je zatražio svog vozača da zaustavi automobil kako bi paparazza naučio lekciju nakon što je ovaj u više navrata prošao kroz crveno i gotovo pregazio dva pješaka. Potom je glumac izašao i nakon svađe nekoliko puta udario fotografa.

Optužnica protiv glumca je podignuta u Los Angelesu, a njegov odvjetnik Blair Berk izjavio je da se zvijezda filmova RocknRolla, P.S. Volim te i 300 ne mora i neće pojaviti na sudu. Čitanje optužnice na sudu u Los Angelesu dogovoreno je za 10. lipnja, izvijestio je ABC News.

Inače, 39-godišnjeg škotskog glumca moći ćemo vidjeti ovoga ljeta u romantičnoj komediji The Ugly Truth s Katherine Heigl ('Zalomilo se', 'Uvod u anatomiju') u glavnoj ulozi.