OTKRILA TUMOR

Žena Toma Hanksa podvrgla se dvostrukoj mastektomiji

15.04.2015 u 11:38

Bionic
Reading

Glumica Rita Wilson (58) prošlog se tjedna podvrgnula vrlo zahtjevnoj operaciji nakon što joj je otkriven tumor dojke. Njezin suprug cijelo je vrijeme u bolnici bio uz nju

Nakon Angeline Jolie još jedna glumica u Hollywoodu otvoreno je progovorila o svojoj borbi s tumorom i dvostrukoj mastektomiji kojoj se podvrgnula. Riječ je o glumici Riti Wilson (58), supruzi Toma Hanksa koja je nedavno otkrila da ima rak dojke. Bez puno okolišanja odlučila se na uklanjanje obje dojke i njihovu rekonstrukciju.

'Imala sam sreće jer sam otkrila tumor u njegovoj ranoj fazi. Zahvaljujem se najboljim liječnicima koji su brzo djelovali. Uz mene su cijelo vrijeme bili moj suprug, djeca i prijatelji. Najteže dane u životu prošla sam bez straha uz njihovu podršku. Oporavljam se i sigurna sam da ću uskoro biti dobro', izjavila je Rita koja se na kazališne daske vraća već u svibnju. Na Broadwayu igra glavnu ulogu u predstavi 'Fish in The Dark'.

Zanimljivo je kako je Rita Wilson sama najviše zaslužna za to što je tumor otkrila na vrijeme. Nakon što je napravila biopsiju dojke i dobila uredne nalaze koji su je trebali uvjeriti da je sve u redu, zatražila je još jedno mišljenje liječnika i patologa koji su otkrili tumor u ranoj fazi. Na Twitteru je poručila ženama da budu oprezne i uvijek potraže drugo mišljenje.

Hi all. There is some news I want to share with you in hopes that if you or any woman you know is dealing with this that...

Posted by Rita Wilson on Tuesday, April 14, 2015