KONCERT ZA SVAKU PREPORUKU

Žen u Ksetu 10. listopada

02.10.2013 u 17:54

Bionic
Reading

Nakon dvotjedne europske turneje od Slovenije do Danske u KSET- gostuje feministički queer audio-vizualni sastav Žen promovirati svoj prvijenac 'I onda je sve počelo' kojeg je objavila austrijska diskografska kuća Anrekords.

Jedno od najvećih izenanđenja i ujedno najboljih ovogodišnjih domaćih izdanja, etiketirano kao kraut-post-math-dreamy-synth-psy-indie rock možete preslušati na bandcampu grupe. Žen su se nedavno vratile sa turneje na kojoj su nastupile u Sloveniji, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Švedskoj, Njemačkoj i Danskoj pa je za očekivati da će pred domaćom publikom, a nakon iskustva sa desetak pozornica, zasjati u Ksetu. Žen čine Eva Badanjak, Sara Ercegović, Ivona Ivković i Tanja Minarik  Eva Badanjak, SaraErcegović, Ivona Ivković i Tanja Minarik Na promociji albuma pridružit će im se kolege i prijatelji Gilbert.

Gilbert je bend čiji su članovi dobro poznati zagrebačkoj publici iz drugih projekata: Spina, Bebe Na Vole, Nan deSKA?!, Luft i drugi. Kažu za sebe da su rođeni tik pred Apokalipsu 2012. i smatraju da će biti jedini bend u novom poretku.