NAGRADNJAČA

Vodimo vas na premijeru filma 'Sonja i bik'

26.11.2012 u 11:21

Bionic
Reading

Komedija 'Sonja i bik', prvi dugometražni igrani film redateljice Vlatke Vorkapić, od 29. studenog kreće u kinodistribuciju diljem Hrvatske, a svečana zagrebačka premijera filma, za koju smo pripremili dvije ulaznice za jednog čitatelja, održat će se u utorak, 27. studenog u 20 sati u Cinestaru Zagreb Branimir Centar.

'Sonja i bik' realiziran je u produkciji Interfilma i u koprodukciji s Hrvatskom radiotelevizijom, na ovogodišnjem Festivalu igranog filma u Puli ovjenčan je trima nagradama: Vlatka Vorkapić Zlatnom Arenom za najbolji scenarij, Slavica Šnur za kostimografiju te Stanko Kovačić, Damir Martinović i Ivanka Mazurkijević za glazbu.

'Sonja i bik' je vesela ljubavna priča smještena u milje borbi bikova čiji su glavni akteri zagrebačka aktivistica za prava životinja Sonja i sin organizatora bikijada Ante. Ovaj romantično-komični par glume Judita Franković i Goran Bogdan, a u ostalim ulogama nastupaju Dejan Aćimović, Ivo Gregurević, Elvis Bošnjak, Barbara Prpić, Mila Elegović, Zlatan Zuhrić Zuhra i mnogi drugi.

Dvije ulaznice za premijeru je osvojio Nevenko Novak