NAGRADNJAČA

Vodimo vas na 'Edith - The Show'

21.03.2014 u 13:56

Bionic
Reading

'Edith - The Show' hrvatska publika ima priliku vidjeti u Zagrebu, 25. ožujka 2014. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a glavnu ulogu tumači francuska pjevačica Jil Aigrot.

Spektakl od 90 minuta sastoji se od dva dijela, s pauzom nakon prvih 45 minuta.

Prvi dio showa publiku vodi na Montmartre – najpoznatiju parišku umjetničku četvrt, dok je drugi dio posvećen razdoblju njene karijere tijekom koje je Edith Piaf ispjevala svoje najveće hitove.

Jil Aigrot, koja tumači Edith Piaf, na pozornici će biti u društvu četiri glazbenika: pijanista, basista, harmonikaša i perkusionista. Video produkcija koja prati cjelokupni show uključuje dosad neviđene i ekskluzivne fotografije iz života Edith Piaf.

Jil Aigrot je već u ranoj dobi počela učiti pjevanje, a kasnije se specijalizirala za francusku pjesmu. Nastupala je u raznim kazališnim djelima: mjuziklima i operama, a kao koncertnoj pjevačici reputacija joj je narasla pojavljivanjima u popularnim emisijama na nacionalnoj televiziji. Kao pjevačica se pojavila i u seriji 'Remington Steel' u kojoj je jednu od glavih uloga imao Pierce Brosnan.

Od 2006. godine počinje njena službena karijera glasa Edith Piaf kojim je stekla svjetsku slavu.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice za koncert i dva CD-a!

Po dvije ulaznice su osvojile:

Martina Kovačić
Ksenija Bischof

CD su osvojile:

Ivana Trivić
Nives Čavić

Dobitnici ulaznice podižu na dan koncerta od 19:30 do 20:30 na press desku u Lisinskom, uz predočenje osobnog dokumenta, a CD-e šaljemo poštom na kućnu adresu.