POVRATAK GLUMI

Violeta iz 'Boljeg života' obara s nogu i u šestom desetljeću

05.09.2016 u 17:05

Bionic
Reading

Poznata srpska glumica Lidija Vukićević proslavila se ulogom Violete Popadić u seriji 'Bolji život' koja joj je priskrbila i titulu srpske seks bombe. Od tada je prošlo više od trideset godina, no zgodna Lidija ni u svojim pedesetima nije odustala od seksipila, što se najbolje može vidjeti na njezinu profilu na Instagramu

Prije mjesec dana proslavila je 54. rođendan, no teško da su godine ostavile puno traga na poznatoj srpskoj glumici Lidiji Vukićević koja i danas njeguje sličan imidž kao prije tri desetljeća kada se proslavila ulogom razmažene kćeri Violete Popadić u nekad najpopularnijoj seriji bivše Jugoslavije 'Bolji život'.

I u svojim pedesetima Lidija se ne suzdržava pokazati kako izgleda u kupaćem, a posljednje fotografije nastale su na odmoru u Boki Kotorskoj. Punih 20 godina Lidija nije glumila, posvetila se odgoju dvojice sinova, a jedno vrijeme gradila je i političku karijeru koju je okončala prije četiri godine. Nedavno je objavila kako se opet vraća filmu.

Iz braka s nekadašnjim nogometašem Mitrom Mrkelom, od kojeg se razvela 2000. godine, ima dva sina - 19-godišnjeg Andreja i 16-godišnjeg Davida. Zbog suprugova posla, dugo godina živjela je u Nizozemskoj, Turskoj, pa i u SAD-u, na koji se najteže priviknula.

A koja je tajna njezina dobrog izgleda, jednom je objasnila.

'I danas mogu s lakoćom napraviti zvijezdu i stoj na rukama. Iako mnogi misle da provodim sate u teretani, tamo me nećete vidjeti. A što se izgleda tiče, genetika mi je takva, mršava i visoka na oca. I hiperaktivna sam otkad znam za sebe. Imam tri psa u kući koje redovito vodim u duge šetnje. Ne postoji žena koja bi dolazila čistiti, prati, ribati, jer mi ne treba, ja to sve sama sređujem. Iz zadovoljstva, prije svega, a i velika sam pedanterija, sve mora da mi je na mjestu. To je moj aerobik i pilates', izjavila je glumica za srpski Hello.

#nofilter ??????

A photo posted by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

??❤️??

A photo posted by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on